بلاک‌چین یک تریلیون دلاری می‌شود

تحلیلگران فعال در موسسه گارتنر برآورد کرده‌اند ارزش مجموع کسب و کارهای مبتنی بر فناوری بلاک‌چین تا یک دهه آینده از مرز یک تریلیون دلار عبور کند.

عصر بانک؛ در چند سال اخیر ارزهای دیجیتال رمزنگاری‌شده بسیاری همچون بیت‌کوین، مونرو، ریپل و اتریوم از محبوبیت و استقبال بی‌نظیری برخوردار شده و کاربران بسیاری در جهان به دنبال استخراج و تبدیل پول‌های خود به ارزهای دیجیتال هستند؛ چراکه این روزها بسیاری از افراد با خرید و استخراج این ارز توانسته اند به پول زیادی دست پیدا کنند. بیت کوین از سال 2009 میلادی معرفی شد و به تدریج به مشهورترین ارز دیجیتال در سراسر جهان که ارزش بسیار بالایی پیدا کرد، تبدیل شد. گفته می‌شود ارزهای دیجیتال رمزپایه غیرقابل هک هستند و باید به صورت ناشناس و با استفاده از سخت افزارهای قدرتمندی از پلتفرم های مخصوص استخراج این نوع ارزهای مجازی، استخراج یا به اصطلاح ماینینگ شوند. در واقع باید گفت که ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده بر پایه فناوری بلاک چین (Blockchain) هستند که حقیقتا نقش یک پایگاه داده را برای رمزنگاری، ثبت و ایمن سازی تراکنش‌های دیجیتالی بازی می‌کنند.

 

بر اساس تازه‌ترین پیش‌بینی‌های صورت گرفته توسط کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه گارتنر، مجموع ارزش کل کسب و کارهای مبتنی بر فناوری بلاک‌چین  تا سال 2026 میلادی به عددی بیش از 360 میلیارد دلار می رسد و تا پایان سال 2030 میلادی یعنی یک دهه آینده نیز به رقمی معادل 1.3 تریلیون دلار خواهد رسید.

 

بر اساس گزارش وب سایت coindesk ، نتایج پژوهش‌های موسسه تحقیقاتی اکسنچر (Accenture) نشان می‌دهد که سال 2015 سال شکوفایی و به اوج رسیدن فناوری بلاک‌چین و سرمایه‌گذاری دولت  و شرکت‌های مختلف بوده است و به همین دلیل توجه سرمایه گذاران و موسسات فراوانی در سال های بعد از آن یعنی 2016 و 2017 میلادی به سمت و سوی بلاک چین سوق داده شد.

 

این کارشناسان همچنین پیش بینی کرده‌اند که سال های 2018 تا 2024 میلادی این فناوری از توجه بیشتری برخوردار خواهد شد به گونه ای که آنها برآورد کرده‌اند مجموع ارزش کسب و کارهای مبتنی بر فناوری بلاک‌چین تا سال 2030 میلادی یعنی یک دهه آینده به عدد 1.3 تریلیون خواهد رسید که این عدد خود نشان‌دهنده شکوفایی فناوری بلاک چین در سالهای آتی در جهان است.

 

/ایسنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.