0
0

میوه های پوست نازک بهترند یا پوست کلفت؟

۱۵:۳۳ - ۱۳۹۳/۹/۱کد خبر: 33837
کارشناسان با هشدار درباره کاهش سرانه مصرف میوه در کشور، توصیه می کنند این خوراکی ها را در سبد غذایی خانواده قرار دهیم. ضمن اینکه بهتر است از میوه هایی که پوست کلفتی دارند، استفاده کنیم.

عصر بانک؛ به نقل از شبکه خبر، نسرین یادگاری کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت : مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی رایج است و این امر، آسیب‌هایی را به میوه وارد می‌کند که  با مصرف آن، سموم وارد بدن ‌شده و به مرور زمان، تأثیر خود را در بدن گذاشته و زمینه ساز بروز  بیماری‌ها می‌ شود.

 

وی خوردن میوه‌هایی چون موز، پرتقال پوست کلفت و نارگیل را توصیه کرد و گفت: لازم است برای مصرف خیار، حتما پوست آن گرفته شود.

 

یادگاری، همچنین درباره سبزی ها گفت: با توجه به اینکه سبزی ها پوششی ندارند، لازم است آنها را با دقت کامل بشوئیم و پوست کدو را نیز حتما بگیریم.

مشاهده مطالب مربوط به اخبار روزصفحه نخستمطالب آموزشی
ارسال به دوستان با استفاده از: تلگراملینکدین


» ارسال نظر
نام:
آدرس ایمیل:
متن: *
عدد روبرو را تایپ نمایید




اطلاعات تصویری