سامانه سماح با ظرفیت ثبت‌نام 300 هزار نفر روزانه

مدیر ارشد پروژه‌های اداری و سازمانی شرکت داده‌ورزی سداد گفت: اپلیکیشن سامانه سماح امسال برای پاسخگویی بهتر به زائرین اربعین حسینی ازهرجهت بهبودیافته و قابلیت ثبت‌نام 300 هزار نفر در روز برای آن در نظر گرفته‌شده است.

عصر بانک؛ محمدجواد جعفر زاده اظهار داشت: سامانه سماح به‌عنوان یک حرکت موفق برای ساماندهی اعزام متقاضیان سفر به عتبات عالیات به‌ویژه در ایام خاص و دریافت روادید کشور عراق بر اساس تفاهم‌نامه سازمان حج و زیارت و سفارت عراق از سال 94 با تلاش شرکت داده‌ورزی سداد بانک ملی ایران طراحی و اجرایی شد.

 
وی افزود: روند استقبال از سامانه سماح همواره رو به رشد بوده و بر اساس آمار میزان ثبت‌نام در این سامانه از حدود 600 الی 700 هزار نفر در سال 94 به یک میلیون و هشتصد هزار نفر در سال 97 رسید است و پیش‌بینی می‌شود امسال تعداد ثبت‌نامی‌ها در حدود 2٫5 تا سه میلیون نفر باشد.
 
جعفر زاده یادآور شد: سماح سامانه‌ای پویا است و در طول این پنج سال از منظر زیرساختی و نرم‌افزاری توسعه‌یافته و خدمات جدیدی بنا بر درخواست سازمان حج و زیارت به آن افزوده‌شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که امسال اخذ ویزا برای فرآیند اعزام به اربعین برداشته‌شده است و همچنین اتباع خارجی نیز برای شرکت در این مراسم می‌توانند از سامانه سماح برای ثبت‌نام بهره‌مند شوند؛ پیش‌بینی می‌شود تعداد ثبت‌نام شوندگان با روند روبه رشدی به نسبت سال گذشته مواجه شود.
 
جعفر زاده تأکید کرد: به‌منظور پاسخگویی سریع به زائران اربعین حسینی امسال اپلیکیشن سامانه سماح بهینه‌سازی شده و تمام مشکلات عملکردی آن حل‌شده است که این مهم منجر به‌سرعت بالا و افزایش ظرفیت ثبت‌نام روزانه در این سامانه شده است.
 
وی ادامه داد: همچنین امسال به‌منظور پاسخگویی بهتر به زائران اربعین حسینی زمان ثبت‌نام به نسبت سال گذشته زودتر و از یک شهریورماه آغازشده و همچنین ظرفیت برای ثبت‌نام روزانه 300 هزار نفر در نظر گرفته‌شده؛ زیرا در سال گذشته در زمان‌های پیک با ثبت‌نام روزانه 150 الی 160 هزار نفر مواجه بودیم و امسال با توجه به این‌که پیش‌بینی برای ثبت‌نام دو برابر سال گذشته است؛ ظرفیت این سامانه را افزایش داده‌ایم.
 
جعفر زاده خاطرنشان کرد: از زمان آغاز ثبت‌نام در سامانه سماح تاکنون  1.300.523  نفر در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند و در حال حاضر روزانه 80 هزار نفر از طریق این سامانه برای حضور در مراسم اربعین ثبت‌نام می‌شوند.
 
جعفر زاده یادآور شد: تغییرات زیرساختی در سامانه سماح منجر به تسهیل فرآیند ثبت‌نام و ساده‌سازی آن شده است که تجربه کاربری متقاضیان ثبت‌نام به نسبت گذشته در این سامانه دلپذیر تر شده است.
 
وی افزود: این سامانه امسال به‌صورت اتوماتیک بیمه متصل شده و اطلاعات ثبت‌نام کنندگان به‌صورت خودکار برای این سازمان ارسال می‌شود و زائرین می‌توانند با استفاده از کد ملی وضعیت بیمه خود را در پرتال بیمه چک کنند.
 
جعفر زاده خاطرنشان کرد: در طراحی سامانه سماح همچنین خدماتی مثل ردیابی زائرین و خواندن گذرنامه برای سرعت بخشیدن به فرآیندها تعبیه‌شده است که در صورت لزوم سازمان حج و زیارت می‌تواند از آن‌ها استفاده کند.
 
جعفر زاده با اشاره به این‌که امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد ثبت‌نام کنندگان به نسبت سال گذشته دو برابر باشد، گفت: بیشتر مشکلات در مراسم اربعین در بخش ساماندهی زائرین در تعداد است و بر این اساس در سامانه سماح آخرین و بروزترین اطلاعات در خصوص تعداد ثبت‌نام شوندگان و مشخصات زائرین با این مضمون که هر فرد با چه وسیله نقلیه و از کدام مرز قصد سفر به عراق برای شرکت مراسم اربعین حسینی را دارد به‌صورت آنلاین به ستاد اربعین و دیگر سازمان‌های درگیر ارائه می‌شود تا بهترین تدابیر برای سازماندهی زائرین اربعین اندیشیده شود.
 
سامانه سماح (ساماندهی متقاضیان اعزام به عتبات عالیات به‌ویژه در ایام خاص) به‌منظور ساماندهی اعزام مشتاقان زیارت امام حسین (ع) و عتبات عالیات از سوی شرکت داده‌ورزی سداد طراحی و عملیاتی شده است که زائران عتبات عالیات پس از ورود به این سامانه با تکمیل فرم‌های مربوطه به صورت انفرادی و گروهی جهت سفر عتبات و درخواست روادید از کشور عراق اقدام کرده و هزینه‌های ریالی دریافت روادید و خدمات ویژه (بیمه، هلال‌احمر، حمل‌ونقل و…) را به‌صورت آنلاین پرداخت می‌کنند و پس‌ازآن جهت ارائه مدارک و پرداخت سایر هزینه‌ها باید به کارگزاری‌های سازمان حج و زیارت مراجعه کنند.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.