پلتفرم خرید و فروش آنلاین «بیدوپین» رونمایی شد
عصر بانک؛به گزارش روابط عمومی «بیدوپین»، در مراسمی با حضور اعضای اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی و نیز فروشندگان کالاهای دیجیتال و اقلام مصرفی، از «پلتفرم خرید و فروش آنلاین» با نام «bidopin» رونمایی شد.
این اپلیکیشن با هدف ایجاد رضایت بیشتر در خرید و فروش، پس از تقاضای خریدار برای خرید کالای مورد نظر، پیشنهادات مختلفی از جانب فروشنده ها ارائه میشود تا با هماهنگی میان خریدار و فروشنده، خرید در سریعترین زمان ممکن صورت گیرد.
فروش آنلاین تا 5 سال دیگر جایگزین فروش سنتی می شود
در این مراسم محمد طحان پور رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی با اشاره به آینده تجارت الکترونیک در کشور و جایگزینی آن با تجارت سنتی گفت: حرکتهای استارتآپی در کشور به دلیل آنکه با خلاقیت جوانان ایرانی و ارائه ایدههای نو، پیوند خورده است می تواند روند توسعه تجارت الکترونیک در کشور را شتاب بخشد.
وی با بیان اینکه نفوذ تلفن های هوشمند در کشور باعث شده تا مردم به کاربردهایی همچون خرید و فروش آنلاین از طریق این گوشی ها، علاوه بر مکالمات صوتی، واقف شوند، ادامه داد: کسب وکارهای سنتی اگر نتوانند خود را با ابزارهای فناوری به روز کنند، پیش بینی می شود که ظرف 5 سال آینده، از گردونه رقابت حذف شوند.
طحان پور با اشاره به ویژگی های اپلیکیشن «بیدوپین» که امکان خرید و فروش آنلاین و بدون واسطه را فراهم کرده است، گفت: ما به آینده فروش از طریق ابزارهای فناوری اطلاعات خوش بین هستیم و معتقدیم که اینگونه پلتفرم ها می تواند به حفظ تولید، جلوگیری از بیکاری و ایجاد کسب و کارهای دیجیتال بیانجامد.
نرخ افزایش تقاضای خرید آنلاین در ایران از متوسط جهانی بالاتر رفت
همچنین در این مراسم امیر محمدی موسس «بیدوپین» با اشاره به اینکه این پلتفرم دسترسی به انتخاب های متفاوت را برای خریدار فراهم می کند، توضیح داد: پلتفرم «بیدوپین» تعریف متفاوتی از تکنولوژی خرید آنلاین است که هم برای مصرف کننده، بهترین پیشنهاد خرید را ارائه داده و هم برای فروشنده، مشتری را جذب می کند؛ درنهایت نیز مسیر برقراری ارتباط این دو را فراهم می کند.
وی با اشاره به گسترش تجارت الکترونیک در ایران با توجه به اینکه 10 سال است از ورود این فناوری به کشور می گذرد، گفت: آمار جهانی از فضای فروش آنلاین حاکی از آن است که ارزش بازار خرده فروشی آنلاین که در سال 2015 رقمی حدود 1300 میلیارد دلار بوده در سال 2019 به 3600 میلیارد دلار (3.6 تریلیون دلار) می رسد.
محمدی با بیان اینکه آمارها نیز نشان می دهد که در ایران در سال گذشته بیش از 70 هزار میلیارد تومان تراکنش پوز سیار اتفاق افتاده است، ادامه داد: مطابق آمارهای جهانی ، 3.5 میلیارد نفر از جمعیت جهان تا ماه می 2018 حداقل یک خرید آنلاین را تجربه کرده اند.
موسس اپلیکیشن «بیدوپین» با اشاره به وجود حدود 40 میلیون گوشی هوشمند در ایران و ضریب نفوذ بالاتر موبایل در کشورمان نسبت به متوسط جهانی، خاطرنشان کرد: این موضوع سبب شده تا نرخ افزایش تقاضای خرید آنلاین در ایران با 14 درصد رشد سالانه از متوسط جهانی (8 درصد) بالاتر باشد.
وی با بیان اینکه این ارقام از علاقه مندی مردم به فضای آنلاین حکایت دارد، تاکید کرد: اما موضوع فعلی در این فضا، عدم رشد مناسب بخش عرضه در کنار تقاضا است. به بیان دیگر ولع تقاضا در بازار آنلاین نسبت به عرضه بالاتر است و عرضه پاسخگوی تقاضا نیست.
وی افزود: این موضوع سبب شد تا ما در طراحی اپلیکیشن «بیدوپین» با الگوگیری از فضای آنلاین خرید و فروش، امکانی را برای عرضه کنندگان کالا فراهم کنیم تا مشتری خود را در فضای آنلاین شناسایی کرده و بتوانند به داد و ستد بپردازند.
محمدی ادامه داد: به دلیل آنکه کسبه فروش فیزیکی، امکانات مناسبی برای فروش آنلاین خود ندارند، بالغ بر 200 هزار واحد صنفی هم اکنون قابل دسترسی در فضای آنلاین نیستند و شاهد شکاف بیش از 90 درصد میان عرضه و تقاضا در فضای آنلاین هستیم. اما اپلیکیشن «بیدوپین» این شکاف را پر می کند و به تمامی واحدهای صنفی قدرت چانه زنی در بازار آنلاین را می دهد.
وی گفت: در این پلتفرم، مشتری از طریق اپلیکیشن خریدار، درخواست کالای مورد نیاز خود را در رسته های مختلف، ثبت می کند و فروشنده نیز از طریق اپلیکیشن فروشنده، پیشنهاد خود را مطرح کرده و مشتری را جذب می کند. در «بیدوپین» بهترین پیشنهاد به مشتری براساس متغیرهای موردنیاز وی داده می شود و در صورت انتخاب وی، فروشنده کالا را بدون واسطه به مشتری می فروشد.
موسس اپلیکیشن «بیدوپین» با بیان اینکه در این پلتفرم به دنبال آزادسازی پتانسیل بازار سنتی در فضای فروش آنلاین هستیم گفت: هدف این پلتفرم این است که در یک بازار آزاد، فروشنده را به مصرف کننده واقعی برساند. اما هرگونه تبادل در این پلتفرم به صورت کاملا رایگان اتفاق می افتد و پس از شناسایی فروشنده و خریدار، بنابر تمایل طرفین، دریافت کالا هم میتواند از طریق اپلیکیشن و ارسال کالا به محل خریدار صورت پذیرد و هم امکان خرید حضوری پس از مشاهده کالا از نزدیک صورت پذیرد. درهمین حال هیچ درگاه پرداخت بانکی روی اپلیکیشن «بیدوپین» دیده نشده و پرداخت نیز طبق توافق فروشنده و مشتری صورت می پذیرد.
محمدی با اشاره به اینکه اپلیکیشن «بیدوپین»، از اول بهمن ماه فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: در مدت یک ماه، 15 هزار کاربر اپلیکیشن خریدار به سیستم وارد شده اند و 18 هزار و 850 درخواست خرید ثبت شده است که تعداد 272 مورد فروش موفق در این اپلیکیشن به ثبت رسیده است. و همچنین هم اکنون بالغ بر 1000 واحد صنفی فعال در اپلیکیشن ثبت نام نموده اند.
«بیدوپین» درجهت رونق اقتصادی فضای کسب و کار
دراین مراسم محمود قیاسی مدیرعامل «بیدوپین» با اشاره به مفهوم استارتآپ که از معدود راه حل های گذار کشور از بحران اقتصادی است، تاکید کرد: کسب و کارهایی مانند «بیدوپین» در شرایط فعلی تحریم، می تواند پتانسیل های کشور را درجهت حل مشکلات اقتصادی با یک حرکت جمعی، آزاد کند.
وی با بیان اینکه این اپلیکیشن تعاریف کسب و کار در فضای مجازی را بازتعریف می کند، ادامه داد: با وجود ابزارهای فناوری اطلاعات ، مفهوم بسیاری از موضوعات از جمله خرید و فروش و کسب و کار تغییر یافته است و اپلیکیشن «بیدوپین» می تواند درگاهی برای رساندن فروشنده و مشتری به یکدیگر و رونق فضای کسب و کار شود.
قیاسی با تاکید براینکه این مدل جدید در خرید و فروش می تواند بهبود اوضاع اقتصادی و حذف واسطه ها را در اقلام مختلف مصرفی به همراه داشته باشد، گفت: بررسی ها نشان می دهد که مردم در خرید آنلاین، هوش و استعداد بالایی دارند و ما امیدواریم با وجود اپلیکیشن «بیدوپین» در جذب مشتری، یک کسب وکار ایمن و راحت را برای فروشنده و یک خرید آسان را برای خریدار، رقم بزنیم.
در این مراسم با حضور اعضای اتحادیه لوازم خانگی، به قید قرعه جوایزی به فروشندگان اعطا شد.
بیدوپین به شما کمک میکند تا کالای موردنظرتان را با پایینترین قیمت و از نزدیکترین فروشگاه تحویل بگیرید. برای استفاده از این اپلیکیشن روی لینک زیر کلیک نمایید:
https://cafebazaar.ir/app/com.bidopin.seller/?l=fa