نمودار/ آمارهایی جالب از عابربانک‌های برداشت و واریز پول در جهان

به گزارش گروه تحقیق و ترجمه عصر بانک؛ تعداد برداشت پول از عابربانکها در سال  2016  نسبت به سال قبل شش درصد افزایش داشته است.

در سال 2016، تعداد برداشت پول نقد از دستگاههای ATM در سراسر جهان در حدود 107 میلیارد بود، که نسبت به سال 2015 شاهد رشد 6 است.

با وجود اینکه تعداد کل برداشت‌ها در بعضی کشورهای پیشرفته در حال کاهش است، اما ارزش برداشت پول نقد به دلیل اینکه مشتریان تعداد تراکنش‌های کمتر اما با ارزش بیشتری انجام می‌دهند افزایش داشته است. این آمار برگرفته از گزارشی منتشر شده از مرکز مشاوره و تحقیق RBR است.

نمودار/ آمارهایی جالب از عابربانک‌های برداشت و واریز پول در جهان

 

طبق این گزارش، نه تنها ارزش پول برداشتی و تعداد آن در بیشتر بازارها در حال افزایش است، واریز آنی پول نقد نیز رشدی صعودی داشته است. ATM‌هایی را که می‌توان به وسیله آنها بصورت اتوماتیک واریز آنی انجام داد به تعداد 1.1 میلیون یا 34 درصد از کل  ATMهای جهان رسیده است.

 

ارائه کنندگان این دستگاه‌ها با ایجاد امکانات اضافی در ATM‌ها برای انجام عملیات واریز آنی، مشتریان را قادر می‌سازند که از سرویس‌های بیشتری مانند خرید ارز  بهره مند شوند.

 

با افزایش محبوبیت ATM‌ها ، بانکها نیز مجبور به منطقی کردن شبکه شعب خود و بکارگیری نیروهایشان در موقعیت‌های بهتری هستند، و با وجود ATM‌هایی که واریز اتوماتیک انجام می‌دهند، می‌توانند کارکنان را در نقش‌های دیگری همچون فروش و بازاریابی قرار دهند.

 

ATMهای با قابلیت واریزآنی به مشتریان این امکان را می‌دهند که اسکناس‌های نقد خود را در زمان دلخواه و در نقاط بسیاری به راحتی به حساب واریز کنند.

 

دستگاه‌های Recycler

ATMهایی که کار واریز را بطور اتوماتیک انجام می‌دهند و همچنین پولهای واریزی را بطور اتوماتیک مجدداً نقد می‌کنند در حال افزایش هستند. در انتهای سال 2016، بیشتر از 670هزار ATM کار Recycler را انجام می‌دادند؛ این رقم در سال 2012 فقط360 هزار عدد بود.

 

بعلاوه بکارگیری کارکنان در موقعیت‌های بهتر به همراه ارتقای خدمات این ATMها به بانک‌ها اجازه می‌دهد هزینه‌های انتقال وجه را کاهش دهند.

 

بانک‌ها در حال بالابردن کاربردپذیری ATM‌هایشان هستند تا بتوانند تراکنش‌های بیشتری را از شعبه به دستگاه‌های سلف سرویس انتقال دهند و وقت کارکنان را به کارهای مشاوره‌ای اختصاص دهند.

 

بعلاوه، بانکها به شدت در حال منطقی سازی شبکه‌های شعبه هستند و از ATM‌ها برای ارائه کردن خدمات بیشتری استفاده می‌کنند آن هم در نواحی که از حضور شعب بانکها بی بهره است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.