چرا رشد اجاره‌بها از رشد قیمت مسکن در تهران بیشتر است؟

در تهران تعداد زیادی خانه خالی در مناطقی داریم که کمتر مورد استفاده اقشار متوسط و ضعیف قرار می‌گیرد و تعداد زیادی خانه داریم که در اختیار کسانی است که نیازی به آنها ندارند.

عصر بانک؛معاون وزیر کشور گفت: اهمیت اهتمام به ارتقای کیفیت مسکن در برنامه ششم توسعه کمتر از اهتمام به ساخت‌و‌ساز و رفع کمبود مسکن نیست.

 

هوشنگ خندان‌دل  در خصوص جایگاه مسکن در برنامه پنج ساله ششم توسعه اظهار کرد: نظر من این است که مسکن جایگاه مهمی در این برنامه باید داشته باشد؛ چراکه فقدان آن در خانوارها مشکل جدی ایجاد می‌کند.

 

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تأکید بر اهمیت مسکن و لزوم حل مشکل کمبود مسکن برای مردم از سوی دولت در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی گفت: مهم‌ترین نکته در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی مسکن، افراد و خانوارهایی است که قرار است از مسکن‌های یارانه‌ای استفاده کنند که قاعدتا خانوارهای دهک اول و دوم را شامل می‌شود.

 

وی با اشاره به سرعت بیشتر رشد اجاره‌بها در تهران نسبت به افزایش قیمت خرید و فروش مسکن افزود: برخی آمارها کمبود مسکن در تهران را یک درصد اعلام کرده‌اند؛ اگر این آمارها صحیح بود، شاهد افزایش قیمت اجاره‌بها و پیشی گرفتن سرعت رشد آن به نسبت قیمت خرید مسکن در پایتخت نبودیم.

 

معاون وزیر کشور به پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: برخی روش‌های آماری که کمبود یک درصدی مسکن در تهران را با محاسبه تعداد خانه‌های موجود در این شهر نسبت به جمعیت آن محاسبه کرده‌اند اشتباه است، در تهران تعداد زیادی خانه خالی در مناطقی داریم که کمتر مورد استفاده اقشار متوسط و ضعیف قرار می‌گیرد و تعداد زیادی خانه داریم که در اختیار کسانی است که نیازی به آنها ندارند.

 

وی موضوع بعدی در برنامه‌ریزی برای جایگاه مسکن در برنامه ششم توسعه را توجه به ایمنی و کیفیت خانه‌سازی عنوان و خاطرنشان کرد: اگر موضوع ایمنی در خانه‌سازی لحاظ نشود، دغدغه‌های دولت در خصوص جبران کمبود مسکن مؤثر نخواهد بود و فایده‌ای ندارد که تعداد زیادی خانه بی‌کیفیت ساخته شود. بنابراین باید در برنامه ششم توسعه شاخص‌های کیفیت در خانه‌سازی و مسکن هم در نظر گرفته شود.

 

 

/خبرآنلاین

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.