بانک‌های خصوصی رقیب شرکت‌های ساختمانی هستند

مدیرعامل یک شرکت فعال در صنعت ساخت‌وساز با بیان اینکه بزرگترین رقیب شرکت‌های ساختمانی بانک‌های خصوصی هستند، گفت: با توجه به توافق مذاکرات هسته‌ای رونق ساخت‌وساز را از یک سال دیگر شاهد خواهیم بود.

عصر بانک؛ احمد کرمی‌راد در جمع خبرنگاران گفت: رکود ساخت‌وساز باعث شده است شرکت‌های فعال در عرصه ساخت‌وساز با تعطیلی مواجه شوند اما به هر حال تحریم‌ها باعث پیشرفت بسیاری از شرکت‌های ایرانی شد چرا که پس از توافقات صورت گرفته میان ایران و 5+1 شرکت‌های آلمانی و ایتالیایی فعال در صنعت ساختمان پیشنهاد سرمایه‌گذاری مشترک به ایرانی‌ها می‌دهند.

 

کرمی‌راد با اشاره به اینکه بعد از توافقات صورت گرفته نگاه دنیا به ایران تغییر کرده است و به ایران به عنوان یک شرکت اقتصادی نگاه می‌کنند، اظهار داشت: در حال حاضر بهترین فرصت است که دولت با کمک بخش خصوصی از این پتانسیل شرکت‌های خصوصی استفاده کند و با مشارکت مناسب سرمایه‌های خوبی در بخش مسکن جذب کند.

 

وی ادامه داد: به واسطه 10 سال تحریم کشور و اتکا به پتانسیل‌های داخلی در بسیاری از زیرساخت‌ها پیشرفت کرده‌ایم، این مسئله باعث شده تا به ایران به‌عنوان یک شریک نگاه کنند.

 

مدیرعامل گروه صنعتی آراد با تأکید بر اینکه با برداشته شدن تحریم‌ها و انتقال تکنولوژی روز دنیا به کشور می‌توان هزینه ساخت‌وساز را کاهش داد، افزود: نگاه ما در دوران تحریم این نبود که دولت دست ما را بگیرد بلکه اعتقاد ما این است که بخش خصوصی باید نگاه خود را تغییر دهد.

 

*بزرگترین رقیب شرکت‌های ساختمانی بانک‌های خصوصی هستند

 

کرمی راد با اشاره به اینکه بانک‌ها باید به جای بنگاه‌داری از بخش خصوصی حمایت‌ مالی کنند،افزود:‌بزرگترین رقیب شرکت‌های ساختمانی بانک‌های خصوصی هستند و چون نقدینگی بالایی دارند بخش خصوصی توان رقابت با آنها را ندارد.

 

وی با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم در بازار مسکن گفت: رکود بخش مسکن خیلی از صنایع مرتبط با این بخش را دچار مشکل کرده است بطوری که صنایع مختلف از جمله در و پنجره، شیشه، مبلمان، سیمان و آهن‌آلات در رکود به سر می‌برند.

 

کرمی‌راد در پاسخ به این سؤال که آیا با برداشته شدن تحریم‌ها می‌توان به رونق بخش مسکن امیدوار بود، گفت: پیش‌بینی ما از برداشته شدن تحریم‌ها این است که یک سال باید صبر کرد اما قطعاً رونق ساخت‌وساز را از سال آینده شاهد خواهیم بود.

 

*نفت را در چاه‌ها نباید حبس کرد

 

وی با بیان اینکه مدیران دولتی باید از هم‌اکنون به فکر جایگزینی سوخت‌ نوین به جای سوخت‌های فسیلی باشند، گفت: نباید نفت را در چاه‌ها حبس کرد بلکه باید آنها را استخراج و درآمد حاصل از آن را صرف صنایع کرده و صنعت نفت را به سمت پتروشیمی و پالایش ببریم.

 

 

/فارس

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.