نگاهی به اقدامات ویژه و عملکرد بانک رفاه
عصر بانک؛به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این بانک به عنوان نخستین بانک اجتماعی کشور و با قریب به شش دهه سابقه خدمات ارزنده در حوزه رفاه کارگری و مشمولین تامین اجتماعی، به عنوان یکی از بانکهای بزرگ تجاری کشور خدمات و اقدامات متنوعی را در جهت به روز کردن و حل مشکلات مالی مردم و سپرده گذاران به انجام رسانده است.
یکی از اقدامات مطلوب بانک رفاه کارگران، ارائه خدمات مدرن مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است. ایجاد سیستم یکپارچه پرداخت و ایجاد سامانه خدمات بانکی متمرکز به مشتریان این امکان را داده است که بتوانند از طریق کانال های مختلف پرداخت همانند خودپردازها، همراه بانک، پایانه های فروش، موبایل بانک، ساتنا، پایا، تلفن بانک به آسانی و به سرعت عملیات بانکی خود را انجام دهند.
از دیگر اقدامات مهم در زمینه مدرن سازی عملیات بانکی و ایجاد زیرساخت های فناوری اطلاعات در بانک را می توان به افزایش تعداد دستگاه های خودپرداز و پذیرنده ها در نقاط مختلف کشور، افزایش تعداد و بهبود پایانههای فروشگاهی، ایجاد و توسعه واحدهای الکترونیکی سلف سرویس، توسعه و بهبود خدمات مبتنی بر موبایل بانک، ایجاد و توسعه خدمات واحدهای سیار، توسعه کارت های اعتباری در معاملات کسب وکاری و جذاب ساختن و تنوع بخشی به آن، ترویج و نهادینه ساختن استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی در بین عموم مردم از طریق آموزش و فرهنگ سازی با استفاده از واحدهای درون و برون سازمانی برای نیل به اهداف مورد نظر در این حوزه از اهم اقدامات بانک رفاه در خصوص توسعه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
از دیگر اقدامات و فعالیتهای ویژه بانک رفاه حمایت از رویدادهای دانش بنیان است که به نوعی نوآوری در این زمینه محسوب می شود. از این اقدامات می توان به راه اندازی مرکز نوآوری بانک رفاه به عنوان نخستین مرکز نوآوری بانک با مأموریت بهبود فرآیندهای پشتیبان و خلق و ارائه خدمات و محصولات جدید بانکی، برگزاری و حمایت مالی و معنوی از کارگاه های آموزشی مختلف با هدف ایجاد محیطی پویا و سازنده برای آفرینش ایده ها و اندیشه های جدید و خلاقانه اشاره کرد. از دیگر اقدامات مهم بانک رفاه می توان به اعطای تسهیلات مالی برای سیل زدگان در نواحی مختلف کشور اشاره کرد.
بخشی از اهم فعالیت های بانک رفاه در زمینه کمک به سیل زدگان شامل موارد زیر است:
مهلت سه ساله به کشاورزان آسیب دیده در سیل برای بازپرداخت تسهیلات
آماده سازی و برقرار ساختن فعالیت شعب مناطق آسیب دیده در سیل برای ارائه خدمات بیش تر
تصمیم گیری بر ساخت یک باب مدرسه در منطقه دلفان برای کودکان خانواده های سیل زده استان لرستان
تصویب خرید یک دستگاه آمبولانس برای منطقه سیل زده معمولان استان لرستان
تهیه و توزیع بسته های مواد غذایی و سایر اقلام ضروری برای سیل زدگان از قبیل پتو، البسه، کفش، لوازم بهداشتی و….
توزیع دیگر اقلام غیر نقدی به میزان نزدیک به 109 هزار بسته در میان سیل زدگان
تخصیص و اعطای 17 هزار فقره تسهیلات تعریف شده بانک برای کمک به سیل زدگان
تخصیص کمک های بلاعوض حهت تهیه اقلام مورد نیاز سیل زدگان
به عنوان چهارمین اقدام ویژه بانک رفاه، می توان به ارتقای سلامت و شفافیت مالی در این بانک اشاره کرد. به گونه ای که نظارت قوی و مستمر در حوزه مالی این بانک سبب ارتقای سلامت مالی در آن شده است. بانک رفاه با توجه به نقش این موضوع در مبارزه با فساد مالی و پولشویی، مدیریتی را تحت عنوان مدیریت امور نظارت را در سیستم بانکی خود ایجاد کرده است تا با کمک آن بتواند بیش از گذشته و در راستای ارتقای سلامت مالی کارآمدتر عمل کند.
علاوه بر اینها به کارگیری کادر مدیریتی متعهد، کارآمد، متخصص و شایسته از مهم ترین مواردی است که در بانک رفاه سبب شده که شفافیت مالی و سلامت اداری در این مجموعه بسیار بارز باشد زیرا اگر مدیران متعهد و شایسته در یک مجموعه فعالیت کنند قطعاً جلوی بسیاری از فسادها و ناکارآمدی ها گرفته خواهد شد و از این نظر بانک رفاه به این امر مهم توجه وافری داشته و همواره سعی بر ارتقاء توان مدیران و شایسته سالاری داشته است.