پرداخت و درخواست پول فقط با شماره موبایل

«جیبیمو» بک شبکه اجتماعی مالی است که بر بستر دو سیستم عامل اندروید و iOS راه‌اندازی شده است.

عصر بانک؛عرفان مرادیان مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران «جیبیمو» با بیان اینکه جیبیمو نسل جدید کیف پول در قالب شبکه اجتماعی مالی است گفت: در این اپلیکیشن که از سوی تعدادی از نخبگان جوان ایرانی نوشته شده بدون نیاز به اطلاعات حساب یا کارت بانکی، تنها با داشتن شماره موبایل طرف مقابل می‌توانید پرداخت یا درخواست پول داشته باشید.

 

وی افزود: پیاده‌‌سازی کیف پول الکترونیکی (به‌رغم تازگی نسبی این ابزار در کشور) در جهان سابقه‌ای طولانی دارد و هم‌اکنون در بسیاری از کشورها از این امکان پرداخت الکترونیکی استفاده می‌شود. مطابق تعریف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران کیف پول الکترونیکی (به اختصار کیپا) ابزار پرداختی با قابلیت ذخیره پول الکترونیکی با امکان شارژ از طریق کارت یا حساب بانکی با پردازش الکترونیکی تراکنش‌ها به‌صورت برون‌خط از راه دور یا نزدیک است که با نام بوده و مبتنی بر فناوری‌های نوین ارتباطی مجازی یا مبتنی بر تراشه قابل ارائه است. این فناوری در مبادلاتِ با مبالغ ریز کاربرد دارد و وابستگی مستقیمی به حساب بانکی فرد ندارد.  ماندانا ابوالفتحی دیگر بنیان‌گذار این استارت‌آپ ایرانی درخصوص نحوه عملکرد این اپلیکیشن برای کاربران اضافه کرد: جیبیمو کیف پول الکترونیک کاربران خواهد بودکه می‌توانند آن را به هر مبلغی شارژ کرده و در موقعیت‌های مختلف زمانی که با دوستان و اطرافیانشان مخارج مشترکی دارند، استفاده کنند و هر زمانی هم که تمایل داشتند می‌توانند یک یا چند حساب بانکی (شماره شبا) را در جیبیمو تعریف کنند و پول موجود در حساب جیبیموی خود را تنها با یک کلیک و در کمتر از یک روز کاری به بانک انتقال دهند.
 
گفتنی است تمام این تراکنش‌های درون برنامه‌ای بدون هیچ کارمزدی بوده و تنها برای خروج مبالغ به حساب بانکی کارمزد حداقلی 500 تومانی پرداخت خواهد شد. ناصرعلی سعادت رئیس سابق سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و رئیس هیات‌مدیره جیبیمو نیز ضمن اشاره به اینکه اپلیکیشن‌ها و بسترهای اینچنینی می‌توانند بیش از 40 هزار میلیارد ریال صرفه جویی در هزینه‌های خانواده‌های ایرانی داشته باشند، اظهار کرد: با توجه به آمارها می‌توان گفت هر شخص به‌صورت میانگین سالانه بیش از 900 هزار ریال بابت تراکنش‌های مختلف کارمزد پرداخت می‌کند و با فرض استفاده‌ 60 درصد جمعیت کشور از بسترهای مالی الکترونیکی، می‌توان بیش از 40 هزار میلیارد ریال صرفه جویی در پرداخت کارمزد را شاهد باشیم. طبق گزارش بانک مرکزی سود ناشی از رسوب تراکنش‌های زیر 50 هزار تومان‌، چیزی حدود هزار میلیارد تومان زیان خالص برای سیستم بانکی در بر داشته است. بنابراین ابزارهایی با این ویژگی‌ها نه تنها عملکرد بانک‌ها را مختل نمی‌کنند، بلکه به کاهش هزینه‌های تحمیل شده به بانک‌ها نیز کمک خواهند کرد. وی با اشاره به دغدغه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و محمدجواد آذری جهرمی درخصوص صرفه‌جویی در چاپ عملکردهای مختلف و استفاده از پتانسیل‌های دولت الکترونیک در این زمینه گفت: با استفاده از چنین بسترهایی مانند جیبیمو مانع چاپ 4 میلیارد رسید کاغذی خواهیم شد.
 
/دنیای اقتصاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.