توصیههای امنیتی برای استفاده از اینترنت بانک تجارت
کلاهبرداری های اینترنتی که مهمترین و شایعترین آن با نام فیشینگ شتاخته میشود بعضا مشکلاتی را برای خریداران اینترنتی کالا و خدمات به وجود آورده است. این مشکلات با وجود پیچیدگی ظاهری به سادگی و با رعایت برخی نکات امنیتی قابل پیشگیری هستند.
نکات امنیتی برای استفاده از اینترنت بانک تجارت
سرویس بانکداری اینترنتی بانک تجارت یکی از خدمات نوین بانکی است که انجام امور مالی را برای کاربران اقشار مختلف ساده کرده است. حالا برای استفاده امن از این سرویس بانکی، نگاهی به برخی توصیههای امنیتی داریم.
- برای استفاده از بانکداری اینترنتی هرگز از طریق لینکهای موجود در سایتهای دیگر، ایمیل، شبکه های اجتماعی و برنامههای پیام رسان تلفن همراه به سایت بانک مراجعه نکنید بلکه آدرس سایت بانک را در قسمت نوار آدرس مرورگر خود تایپ کنید.
- به صحت نشانی URL صفحه بانکداری اینترنتی https://ib.tejaratbank.ir توجه کنید و از وجود قفل امنیتی سبز رنگ و عبارت https بر روی نوار آدرس مطمئن شده و در صورت عدم وجود آن از ورود اطلاعات خوداری کنید.
- هرگاه مرورگر هشدار عدم اعتبار گواهینامه (Certification Error) را نمایش داد از ادامه کار خودداری کنید.
- از سیستم عامل، آنتی ویروس و مرورگر بروز استفاده کنید.
- برای جلوگیری از نفوذ بدافزارها به رایانه خود حتما فایروال سیستم عامل را در وضعیت فعال نگه دارید.
- هنگام دریافت پاکت رمز عبور خدمات نوین از شعبه به سلامت و عدم پارگی پاکت دقت کرده و در اولین زمان ممکن آن را تغییر دهید.
- از رمز عبور پیچیده استفاده کنید. رمز عبور پیچیده شامل حروف بزرگ، کوچک، عدد، و کاراکتر ویژه مانند @#%&* است که طول آن نباید کمتر از 8 کاراکتر باشد.
- رمز عبور و رمز دوم خود را در بازه های زمانی مشخص تغییر دهید و هرگز شناسه ورود و رمز عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
- نام کاربری و کلمه عبور خود را بهخاطر بسپارید و درصورت نیاز آنرا در محل امن و دور از دسترس دیگران یاداشت کنید.
- بانک تجارت هرگز اطلاعات محرمانه و بانکی شما را از طریق تلفن، پیامک، ایمیل، .. درخواست نمی کند. بنابراین از ارائه اطلاعات شامل رمزعبور و رمز دوم از طریق کانالهای فوق خوداری کنید.
- پس از اتمام کار، برای خروج از سامانه از دکمه خروج استفاده کنید.