مراجعه فیزیکی به بانک، در برخی مواقع زمینهساز فساد است
معاون وزیر اقتصاد تاثیرات راهاندازی نسخه الکترونیکی سفته و تسهیلات و اعتبارات دیجیتال را در سهولت دریافت انواع خدمات مالی توسط مردم، بهبود رشد اقتصادی، افزایش شفافیت موثر دانست و گفت: هم اکنون مردم ما در اکثر نقاط کشور میتوانند خدمات مالی خود را به صورت آنلاین دریافت کنند و وقتی خدمات مالی، امکان دریافت پیدا میکند طبیعتا، کمک کننده رشد اقتصادی و کاهش فقر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، عباس معمارنژاد اظهار کرد: موضوع “فراگیری مالی” به عنوان یکی از دغدغههای دولت، بدین معنی است که مردم در حوزه خدمات مالی از جمله بانک، بیمه و بورس، به تمام محصولات و خدمات مالی به شکل کم هزینه، سریع و راحت دسترسی داشته باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه یکی از ثمرات “نسخه الکترونیکی سفته” و “تسهیلات و اعتبارات دیجیتال” فراهم سازی فراگیری مالی است، گفت: هم اکنون مردم ما در اکثر نقاط کشور میتوانند خدمات مالی خود را به صورت آنلاین دریافت کنند و وقتی خدمات مالی، امکان دریافت پیدا میکند طبیعتا، کمک کننده رشد اقتصادی و کاهش فقر خواهد بود.
معاون وزیر اقتصاد افزود: وزارت امور اقتصادی و دارایی به دنبال تدوین استراتژی فراگیری مالی است و پروژههای الکترونیکی کردن و دیجیتالی کردن بانکها، بیمه ها و بورس در راستای فراگیری مالی تفسیر میشود.
معمارنژاد ادامه داد: در گذشته اگر شخصی میخواست تسهیلات دریافت کند، مجبور بود بصورت حضوری به بانک مراجعه کند تا کلیه مراحل از قبیل درخواست تسهیلات، امضای قرارداد، ارائه تضمین و دریافت و پرداخت اقساط آن را به شکل فیزیکی انجام دهد ولی در پروژه امروز، تمام این مراحل به صورت الکترونیکی و دیجیتالی انجام میشود.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه مراجعه حضوری و فیزیکی به بانک برای انجام اقدامات مالی، در برخی مواقع زمینه ساز افزایش فساد است، گفت: در این پروژه، شفافیت بسیار افزایش پیدا میکند.