با بهبود فضای کسب و کار جلوی رانش داخلی مهاجرت نخبگان گرفته شود

هفدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، با اهدای هفدهمین جایزه پیروز و تاکید بر بهبود شرایط برای کسب و کارها به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این جشنواره با سابقه ملی شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی مهم‌ترین فناوری را فناوری تربیت آدم‌ها دانست و تصریح کرد:  آدم‌ها برای  توسعه  فناوری و اقتصاد دانش بنیان کشور مهم‌ترین و لازم‌ترین هستند. و با ارزش‌ترین عنصر  فناوری تربیت آدم‌ها معلم‌ها هستند، کسانی که آنچه را که می‌دانند را با بخشندگی تمام در اختیار نسل بعد می‌گذارند، دیگران را حمایت می‌کنند و اجازه می‌دهند که از لحظات سخت عبور کنند.

باید به دنبال پاسخ باشیم

روزبه پیروز موسس جایزه پیروز  و کارآفرین باسابقه اصفهانی در هنگام اهدای هفدهمین جایزه پیروز با بیان اینکه باید کاری کنیم که مریم میرزاخانی‌های امروزی بمانند، نروند و یا برگردند. گفت: جایزه پیروز پیامی به ایرانی‌های خارج‌نشین است که می‌توانند برگردند و احساس کنند آنها جزو ملت ایران هستند و به ایران تعلق دارند. علاوه بر ایرانی‌های خارج از کشور، این جایزه تلاشی برای دلگرم کردن کارآفرینان داخلی نیز به شمار می‌اید.

وی تصریح کرد برای هر مشکلی راه حلی وجود دارد و ادامه داد: باید شاد باشیم که در تاریخمان از امیرکبیر و ابن سینا تا مریم میرزاخانی و از سعدی شیرازی تا سهراب سپهری داشتیم. باید به دنبال پاسخ باشیم و کاری کنیم که ابن‌سیناهای جوان کنونی تشویق و فعال شوند.

مهاجرت نخبگان

 با بهبود فضای کسب و کار جلوی رانش داخلی مهاجرت نخبگان گرفته شود

محمد صادق خیاطیان یزدی رئیس و عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با بیان اینکه با  بهبود فضای کسب و کار جلوی رانش داخلی مهاجرت نخبگان گرفته شود تصریح کرد: حرکت‌هایی که در مجلس و دولت می‌شود موجب قدردانی است اما باید آسیب‌های محیط کسب‌وکار را جدی بگیریم. اهتمام جدی دولت برای بهبود فضای کسب‌وکار است و با وجود اجرا شدن قانون محیط کسب‌وکار فاصله جدی با اهداف داریم. یکی از عوامل رانشی داخلی برای مهاجرت نخبگان این است که آن‌ها به راحتی نمی‌توانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی و مدیریت کنند.

وی یادآوری کرد: برای اینکه بتوانیم سهم اقتصاد دانش بنیان را طبق فرموده مقام معظم رهبری از یک به پنج درصد افزایش دهیم، باید همه بازیگران این زیست بوم با یکدیگر همکاری داشته باشند.

کارآفرینان ایرانی یکی از تاب‌آورترین‌ها در جهان به‌حساب می‌آیند

فیلیپ کاررا یکی از موسسان اتاق بین‌الملل جوانان پرتغال عنوان داشت کارآفرینان ایرانی از تاب‌آورترین‌ها در جهان هستند و اضافه کرد: شرایط زندگی در ایران باعث شده نیروهایی با اطلاعات، آگاهی‌ها و توانایی‌های ویژه تربیت شوند و آینده روشن‌تری را رقم بزنند.  لازم است تا در جهت ساده‌سازی قوانین اقدام مورد نیاز صورت بگیرد چرا که این پیش نیاز ایجاد یک محیط دوستانه برای سرمایه‌گذاری و شکوفایی خلاقیت است.

هفدهمین جایزه پیروز همراه با مبلغ نقدی یک میلیارد ریال به اپلیکیشن کیدورا داده شد. این جایزه به یاد پدربزرگ روزبه پیروز کارآفرین اصفهانی و بنیانگذار شرکت باما توسط روزبه پیروز تاسیس شده است. جایزه پیروز را میتوان یکی از قدیمی ترین جوایز حوزه فناوری اطلاعات دانست که عمری هفده ساله دارد.

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.