سقف انتقال پول از طریق کارت به کارت، ساتنا و پایا
اگر تا به حال از این روشها استفاده کرده باشید احتمالا با سقف انتقال پول و یا مزایا و محدودیتهای مربوط به آنها نیز آشنا هستید. اما اگر تا به حال از این روشها استفاده نکردهاید و یا تفاوت این روشها را نمیدانید با این مطلب همراه شوید تا اطلاعات لازم درباره انتقال پول با این روشها را به دست آورید.
روشهای انتقال پول
برای انتقال پول از سه روش کلی زیر استفاده میشود.
- کارت به کارت
- پایا
- ساتنا
البته به تازگی روش جدیدی نیز تحت عنوان سامانه پل به وجود آمده است که به اندازه سه روش دیگر جا افتاده و رایج نیستند.
سقف انتقال پول با کارت به کارت
در روش کارت به کارت عادی، سقف پول قابل انتقال 10 میلیون تومان است. فرقی هم نمیکند کارت مبدا و مقصد شما مربوط به کدام بانک است. در هر صورت سقف پول برای کارت به کارت، 10 میلیون تومان است.
علاوه بر این، سقف مذکور در روش پرداختی با خودپردازها و همراه بانکها یکسان است. با این حال اگر بخواهید از اپلیکیشنهای پرداختی برای انتقال پول یا کارت به کارت استفاده کنید، این مقدار کمتر میشود. سقف انتقال پول از طریق اپلیکیشنها، یک میلیون تومان و سه میلیون تومان است. بانکها و موسسات مالی که سقف انتقال پول آنها با اپلیکیشنهای پرداختی 1 میلیون تومان است عبارتند از:
- بانک ملت
- اقتصاد نوین
- ایران زمین
- پاسارگاد
- تجارت
- حکمت ایرانیان
- دی
- سپه
- سامانه
- سینا
- شهر
- صنعت و معدن
- رسالت
- مهر ایران
- مهر اقتصاد
- کارآفرین
- مسکن
- آینده
- اعتباری توسعه
- کوثر
بانکها و موسسات مالی که سقف انتقال پول آنها با اپلیکیشنهای پرداختی سه میلیون تومان است عبارتند از:
- انصار
- پارسیان
- پست بانک
- توسعه و تعاون
- خاورمیانه
- رفاه کارگران
- سرمایه
- صادرات
- کشاورزی
- گردشگری
- ملی
- ملل
- نور
سقف انتقال پول با پایا
پایا روش دیگری برای انتقال پول است. در روش پایا شما به بانک خود اجازه برداشت مقدار معینی از پول را در زمان مشخص شده میدهید. از پایا معمولا برای پرداخت حقوق بازنشستگان، پرداخت اجاره بها، پرداخت حقوق کارمندان، مستمری بگیران و… استفاده میشود.
این روش برای مبالغ بالاتر از 10 میلیون تومان استفاده میشود. در حال حاضر سقف انتقال پول با پایا 100 میلیون تومان است. این سقف در هر دو شکل انتقال حضوری و انتقال با همراه بانک یکسان است. جالب است بدانید در گذشته سقف انتقال پول با پایا تنها 15 میلیون تومان بود. از روش پایا میتوان برای انتقال پول به چندین حساب نیز استفاده کرد. علیرغم این مزیت، روش انتقال پول با پایا با سرعت کمی انجام میشود.
سقف انتقال پول با ساتنا
ساتنا روش دیگر انتقال پول برای مبالغ بیشتر از 100 میلیون تومان است. ساتنا درواقع جایگزین چک رمزدار بانکی است. این روش انتقال پول نیز به دو صورت آنلاین و حضوری انجام میشود. در ساتنا برخلاف روشهای دیگر، سقف انتقال پول در روش حضوری و آنلاین متفاوت است.
چنانچه در روش آنلاین سقف انتقال پول 200 میلیون تومان است و کف آن 50 میلیون تومان. اما در روش آنلاین محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. روش انتقال پول با ساتنا برخلاف پایا از سرعت بیشتری برخوردار است. از این رو در مواردی که قصد انتقال سریع پول در مبالغ بالا را دارید میتوانید از این روش استفاده کنید.
سامانه پل
یکی از روشهای دیگر انتقال پول که جدیدا تعریف شده است، سامانه پل است. در این سامانه برای انتقال پول علاوه بر شماره شبا از شماره حساب نیز استفاده میشود. سقف پول با سامانه پل نیز 15 میلیون تومان است.
استفاده از این روش برای انتقال پول در هر ساعت و هر روزی امکانپذیر است. این سامانه به دلیل سرعت بالا در انتقال پول، سامانه لحظهای نیز نامیده میشود. سامانه پل از مزیتهایی چون امنیت بالا برخوردار است؛ زیرا برای انتقال پول نیازی به وارد کردن شماره کارت نیست. معمولا گفته میشود ارائه شماره کارت از نظر امنیتی روش چندان مطمئنی نیست. دیجی پی یکی از بهترین اپلیکیشن های پرداختی است که از کلیه روش ها پشتیبانی کرده و شما به راحتی میتوانید انتقال وجه خود را با روش های بالا به راحتی انجام دهید.
همانطور که مشاهده کردید روشهای پرداختی متعددی برای انتقال پول وجود دارد که هر کدام از آنها با توجه به شرایط شما و مبالغ مورد نظر متفاوت هستند. از طرفی هر روش، از مزایا و محدودیتهای خاص خود برخوردار است. با این حال به نظر میرسد برای هر مبلغی و با هر شرایطی روش مناسبی برای انتقال پول وجود دارد. از این رو شما میتوانید با انتخاب روش درست پرداختی و از طریق اپلیکیشن دیجی پی، مبلغ مورد نظر خود را به موقع منتقل کنید.