رشد 46 درصدی سود خالص ایران کیش نسبت به سال قبل
علیرضا موسوی مدیرعامل این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه که امروز از ساعت 10 صبح در دانشگاه الزهرا برگزار شد با اعلام این خبر افزود: صورتهای مالی تلفیقی سال مالی منتهی به پایان آذر سال 1402 ایران کیش نشان میدهد که این شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶ درصد افزایش سود خالص داشته است که این میزان افزایش سود، دست کم طی 5 سال گذشته بی سابقه و بیشترین رشد طی سال های اخیر بوده است.
وی افزود: علاوه بر رشد 46 درصدی سود این شرکت نسبت به سال قبل، ایران کیش موفق شد تا به رشد ۱۵ درصدی مبلغ تراکنش کارتخوان فروشگاهی و رشد ۲۶ درصدی مبلغ تراکنش درگاه اینترنتی نائل شده همچنین به کاهش ۲۹ درصدی در دستگاه های فاقد تراکنش دست پیدا کند. این در حالی است که تعداد ابزار کارتخوان های منصوبه دارای تراکنش این شرکت نیز با افزایش همراه بوده است.
مدیر عامل ایران کیش ضمن اشاره به فعالیت های ویژه در حوزه نوسازی ناوگان و نگهداشت مشتری، به تمرکز ویژه در حوزه تسهیلات اعتباری تاکید کرد و گفت: محصولاتی چون آسان خرید، دارو پرداخت، سامانه تی بی پلاس ، صنعت یار، آسان خرید اینترنتی و کالا برگ در میان سرویس های اعتباری ما فعالیت می کنند.
وی ارائه محصولات و خدمات ریال دیجیتال، درگاه پرداخت موبایلی (MPG)، زمرد، پات لایف و سرویس پرداخت از طریق QR Code را بخشی از خدمات موبایلی ایران کیش دانست و افزود: علاوه بر کارتخوان فروشگاهی، درگاه اینترنتی، کارتخوان موبایلی (MPOS) و نیز در فروش شارژ لایه اول در سال گذشته به طور ویژه فعال بوده ایم.
بهبود تجربه مشتریان و ارتقا وفاداری با رویکرد نگهداشت مشتریان، سطح بندی پذیرندگان و پاسخگویی به در خواست های شعب و پذیرندگان ارزشمند، ارائه طرح و اجرای بازاریابی دستگاههای نو و ویژه در ۱۵ استان منتخب و اصناف مورد تایید، بهبود شاخص های خدمت رسانی در حوزه ابزار پذیرش، بازنگری مدل ارزیابی عملکرد دفاتر استانی و طراحی مدلی مدون مبتنی بر ایجاد تراکنش و درآمد، راه اندازی واحد نگهداشت و سامانه مرتبط با بخش امور پذیرندگان، بازدیدهای استانی به منظور بررسی مشکلات استان ها از نزدیک و ارائه راهکارهای توسعه بازار به ایشان، اجرای مدل ارزیابی عملکرد دفاتر استانی، افزایش قابلیت های عملیاتی نسخه OPM از جمله برخی از تحولات در بخش امور پذیرندگان این شرکت بوده است.
موسوی همچنین ارائه طرح بهبود در عملکرد دستگاههای صفر تراکنش و ناکارآمد، کاهش چشمگیر عدم انطباق های شاپرک، راه اندازی ارزیابی عملکرد مبتنی بر OKR، بازنگری و باز نگارش فرایندها با رویکرد تسهیل و تسریع فرایندها و اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری تولید سخت افزار فروشگاهی را بخشی از تغییرات کلیدی در حوزه طرح و برنامه این شرکت دانست.
مدیرعامل ایران کیش در ادامه به حوزه توسعه کسب و کار این شرکت اشاره کرد و گفت: راه اندازی مدیریت هوش شارژ لایه اول، پیگیری و نهایی سازی قراردادهای برخی محصولات توسعه داده شده در بانک تجارت، تمدید و بازنگری قراردادهای بانک ها با حفظ منافع، عقد قراردادهای همکاری با شرکت های نرم افزاری و سخت افزاری، ایجاد مدیریت پذیرند گان اینترنتی و ایجاد مدیریت هدایت تراکنشها برخی از اتفاقات خوب سال گذشته در این حوزه بوده است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات ویژه ایران کیش در واحد فناوری اطلاعات این شرکت رخ داده است گفت: نوسازی برخی تجهیزات و سخت افزارها و زیرساخت ها، بهبود معماری درگاه پرداخت، راه اندازی TMSو UMS، پیاده سازی مدیریت دسترسی ممتاز Pam، مهاجرت بخشی از سرویس ها به مدیریت کانال جدید، انتقال تمامی سورس های شرکت به Gitlab، توسعه محصولات نوآورانه کهربا، ریال دیجیتال و تی بی پلاس، پیاده سازی و توسعه زیرساخت فروش شارژ لایه اول از ایرانسل، همراه اول و رایتل، راه اندازی سامانه تیکتینگ جهت ارتباط و تعامل هر چه بیشتر با شعب بانک، کاهش هزینه های مصرف رول با بروزرسانی نسخ و مدیریت ارائه رسید خرید، اتفاقات مهمی بود که در حوزه فناوری اطلاعات رخ داد.
مدیرعامل ایران کیش در ادامه به تهیه قطعات تخصصی، ایجاد واحد تعمیرات در ۴ استان آذربایجان غربی، فارس، کرمانشاه، خوزستان، تحول ساختار تعمیرات، ایجاد سامانه جدید نرم افزاری تعمیرات و نگهداری، ساخت و تولید قطعات یدکی دستگاه های کارتخوان در بخش واحد تعمیرات و نگهداری ایران کیش اشاره کرد.
تغییر و تحولات در حوزه سرمایه انسانی، مرکز تماس و همین طور اقدامات صورت گرفته در حوزه مسئولیت های اجتماعی بخش دیگری از گزارش مدیرعامل ایران کیش در مجمع عمومی سالیانه این شرکت بود.
راه اندازی مرکز تماس VIP، راه اندازی PINCODE DELIVERY جهت شناسایی مشتری، دریافت اخذ بازخورد جهت ارتقا کیفیت خدمات، راه اندازی مرکز تماس چندزبانه، امکان ثبت درخواست توسط شعب بانک در سامانه مرکز تماس، امکان پاسخگویی سیستمی، ارسال لینک نظر سنجی به محض نصب دستگاه کارتخوان، امکان ثبت در خواست رول سیستمی، تنها بخشی از اقدامات در مرکز تماس این شرکت است.
موسوی در ادامه بر توسعه بازار در ارائه محصولات خدمات، طراحی و توسعه خدمات ارزش افزوده بانکی و مالی، بازنگری و بازنگارش فرایند های سازمان با هدف چابک سازی در شرکت تاکید کرد.
با پایان اظهارات موسوی و گزارش حسابرس، تصمیمات زیر در مجمع به رای گذاشته شد.
*تصمیمات مجمع
سیامک جعفری رئیس مجمع ایران کیش موارد مطرح شده در مجمع را خواند که به شرح ذیل با رای اکثریت به تصویب رسید؛
صورت های مالی منتهی به پایان آذر 1402 به تصویب رسید.
موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت ارقام نگر آریا به عنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت و موسسه حسابرسی فریوران راهبرد به عنوان بازرس علی البدل انتخاب و حق الزحمه به هیئت مدیره تفویض شد.
روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه کثیر الانتشار جهت درج آگهی های شرکت انتخاب شد.
مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون ریال بابت مسئولیت اجتماعی شرکت در نظر گرفته شد.
برای هر سهم 25 ریال، معادل 22.7 درصد سود خالص به عنوان میزان سود توزیع کننده تقسیم شد.
مبلغ پنجاه و پنج میلیون و دویست هزار ریال ناخالص به عنوان حق حضور اعضای هیئت مدیره مصوب شد.
مقرر شد حق الزحمه اعضای هیئت مدیره عضو کمیته ها طبق دستور العمل نظام راهبری شرکتی سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر کمیته های تخصصی در سال 1403 معادل هشتاد درصد حق الزحمه اعضای هیئت مدیره به مبلغ چهل و چهار میلیون و صد و شصت هزار ریال به ازای هر جلسه و حداکثر دو جلسه درماه به صورت ناخالص به ایشان پرداخت شده و تعیین حق الزحمه سایر اعضای کمیته ها به هیئت مدیره تفویض شود.
مبلغ سه درصد سود تقسیمی به عنوان پاداش هیئت مدیره به مبلغ شش میلیارد و سیصدوهفتادو پنج میلیون ریال (در وجه اشخاص حقوقی )در نظر گرفته شد.
معاملات موضوع ماده 129 اصلاحیه قانون تجارت با رعایت تشریفات قانونی به هیئت مدیره تفویض شد.