بازدید فعالان و مدیران ارشد بازار سرمایه از سایت تولید توسن‌تکنو

جمعی از فعالان و مدیران ارشد بازار سرمایه روز چهارشنبه، 12 دی ماه ۱۴۰3 با هماهنگی «کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری ایران» از سایت تولید شرکت «توسعه فن‌افزار توسن» با نام تجاری «توسن‌تکنو» و نماد «فن‌افزار» در فرابورس، واقع در شهرک صنعتی کاسپین قزوین بازدید کردند.

بازدید از سایت تولید توسن‌تکنو با حضور محمد مظاهری مدیرعامل، فرشاد فاطمی مدیر ارشد اجرایی شاپ و معاون ارشد عملیات، امید شاهرخی معاون توسعه محصول سخت‌افزار، مریم اسکندری معاون مالی و پشتیبانی اداری و علی عزیزی مدیر بازاریابی و توسعه کسب‌وکار توسن‌تکنو برگزار شد.

مهمانان ضمن بازدید از بخش‌های فنی و مهندسی، با محصولات مختلف توسن‌تکنو در حوزه‌های بانکی و پرداخت الکترونیک آشنا شدند و همچنین فرایند تولید ماشین‌های بانکی و پایانه‌های پرداخت الکترونیک را از نزدیک مشاهده کردند.

فعالان و مدیران ارشد بازار سرمایه علاوه بر بازدید از خطوط تولید اصلی توسن‌تکنو، از واحد‌های فنی و مهندسی، تحقیق‌و‌توسعه، خط تولید آداپتور، کنترل کیفیت قطعات پیش از تولید، تضمین کیفیت محصولات پس از تولید و انبارها نیز بازدید کردند.

در ادامه این برنامه، مهمانان در جلسه هم‌اندیشی با مدیران توسن‌تکنو حاضر شدند. در این جلسه، محمد مظاهری مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره توسن‌تکنو شرحی از برنامه‌های آتی توسن‌تکنو ارائه داد و گفت: «برای سال مالی پیش‌رو برنامه داریم که درآمد تراکنشی و خدماتی خود را که از دو کسب‌وکار مانی‌تک و پوینت خواهد بود، به بیش از یک همت برسانیم.»

مظاهری با توجه به افزایش سهم بازار B2C در ایران، هدف‌گذاری مالی توسن‌تکنو در این بخش برای سال مالی جدید را بیش از 7 هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: «پایانه‌های پرداخت الکترونیک به سمت همه‌کاره‌شدن می‌روند و به همین دلیل پایانه‌های قدیمی باید با مدل‌های اندرویدی جدید جایگزین شوند. ما به پشتوانه بخش تحقیق‌و‌توسعه فعال و راه‌اندازی لاین فروش خرد در شرکت، این قابلیت را در شرکت ایجاد کرده‌ایم که مشتری مستقیماً با مراجعه به سایت و با گرفتن مشورت از قسمت پشتیبانی، مناسب‌ترین محصول با قیمتی اقتصادی را تهیه کند.»

مدیرعامل توسن‌تکنو به دو چالش‌ جدید این شرکت در سال مالی آتی اشاره کرد و توضیح داد: «چالشی که از سال گذشته به‌صورت جدی با آن دست‌وپنجه نرم کرده‌ایم، کسب‌وکار هوش مصنوعی آرتین است. تجاری‌سازی راهکارهای هوش مصنوعی همواره دغدغه ما بوده و انتظار داریم در سال آینده سهم درآمدی این کسب‌وکار افزایش یابد. چالش دیگری که به‌تازگی درگیر آن شده‌ایم، ورود به بازار انرژی است. این زمین بازی جدید توسن‌تکنو است. قصد داریم در سال مالی آینده، بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از این بخش درآمد داشته باشیم.»

بازدید فعالان سرمایه از سایت تولید توسن‌ تکنو

پیش از صحبت‌های مدیرعامل توسن‌تکنو، علی عزیزی مدیر بازاریابی و توسعه کسب‌وکار این شرکت گزارشی مختصر از کسب‌وکارهای مختلف این شرکت به مهمانان ارائه داد و گفت: «توسن‌تکنو در سال مالی پیش‌رو قصد دارد با تکیه بر سرویس‌های ارزش افزوده‌ای که بر روی پایانه‌های پرداخت خود دارد، به بازار B2C ورود کند.» وی مزیت رقابتی توسن‌تکنو نسبت به رقبا را زنجیره ارزش این شرکت دانست که می‌تواند دستگاه‌ را تولید کند و در ادامه تا مرحله پشتیبانی فنی و نرم‌افزاری نیز همراه خریدار باشد.

توسن‌تکنو، با بیش از یک دهه سابقه در ارائه راهکارهای مالی و همچنین تولید بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار پایانه پرداخت الکترونیک و ۵۰۰ هزار کارت‌خوان اندرویدی، در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده پایانه‌های پرداخت در کشور است. این شرکت با دریافت گواهی دانش‌بنیان برای تولید کارت‌خوان‌های پرداخت الکترونیک، هم‌اکنون در کلیه کسب‌وکارهای خود دارای نشان دانش‌بنیان شده است.

این بازدید در حالی برگزار شد که خبرنگاران اقتصادی و بازار سرمایه نیز در این بازدید حضور داشتند.

درباره شرکت توسن‌تکنو

شرکت سهامی عام «توسعه فن‌افزار توسن» با نام تجاری «توسن‌تکنو» و نماد «فن‌افزار» در فرابورس، در حوزه‌هایی نظیر راهکارهای پرداخت الکترونیک هوشمند، راهکارهای بانکداری دیجیتال و تحول شعبه، راهکارهای جامع و یکپارچه فروشگاهی شاپ، شبکه امن ماشین‌های بانکی و پایانه‌های پرداخت مانی‌تک، راهکارهای مالیاتی تکسا، سرویس‌های نگهداری و تعمیرات پوینت و راهکارهای هوش مصنوعی آرتین ارائه خدمات می‌کند.

این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده دانش‌بنیان پایانه‌های پرداخت الکترونیک و ماشین‌های بانکی کشور، تجربه همکاری با بیش از ۱۶ بانک و ۲۰ شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت الکترونیک کشور را در کارنامه خود دارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.