بانک شهر خریدار آسان پرداخت / هم‌بنیان‌گذاران آپ سهامشان را ۴۶۵۳ میلیارد تومان فروختند

42.5 درصد سهام شرکت آسان پرداخت پرشین فروخته شد.

معامله بلوک 42.5 درصدی سهام «آپ» انجام شد. طی این معامله، «مهدی شهیدی» و «حامد منصوری»، هم‌بنیان‌گذاران آپ، هرکدام با سهمی برابر، سهامشان را مجموعاً 4 هزار و 653 میلیارد تومان فروختند.

امروز چهارشنبه، یک اسفند 1403، 3 میلیارد و 774 میلیون سهم معادل 42.5 درصد سهام شرکت آسان پرداخت پرشین با نماد آپ فروخته شد. قیمت پایه این سهم هزار و233 تومان تعیین شده بود که با همین قیمت نیز روی تابلو فروخته شد.

خریدار این بلوک سهام مشخص نیست اما بانک شهر و بانک کشاورزی علاقه خود به خرید سهام آپ را اعلام کرده بودند. باید تا اطلاع‌رسانی رسمی بورس تهران یا شرکت آسان پرداخت پرشین، صبر کرد. خریدار این سهام نه یک فرد حقیقی بلکه حقوقی بوده است که با کسب 42.5 درصد از سهام آپ، به عنوان سهامدار اصلی کنترل شرکت را برعهده خواهد گرفت. اما شنیده‌ها حاکی است بانک شهر خریدار این سهام است.

فروش آسان پرداخت

صندوق «رفاه و تأمین آتیه» و شرکت «گسترش فناوری‌های نوین»، بازوی فناوری اطلاعات بانک کشاورزی، از دیگر سهام‌داران آپ هستند که هرکدام 18 درصد سهام این شرکت را در اختیار دارند.

15 بهمن امسال اطلاعیه فروش بلوک سهام این شرکت منتشر شده بود. منظور از معاملات بلوکی، خریدوفروش یک‌جای حجم زیادی از سهام شرکت است که طبق ضوابط مشخص انجام می‌شود. به‌منظور کاهش تأثیر این نوع معاملات بر قیمت سهام، این معاملات در تابلویی جداگانه از تابلوی سهام شرکت در بورس یا فرابورس انجام می‌شوند.

/ دیجیاتو

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.