به دامنه ای که در آن عملیات پرداخت صورت می‌دهید دقت کنید/به هرلینکی اعتماد نکنید

داوود قربانی، معاون کسب‌وکار و بازاریابی شرکت ایران‌کیش، در گفت‌وگو با رادیو تهران با اشاره به نکات امنیتی در حوزه پرداخت‌های الکترونیک، اظهار داشت: پرداخت‌ها را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد؛ پرداخت‌های با حضور کارت و پرداخت‌های بدون حضور کارت.

وی افزود: در پرداخت‌های حضوری، ضروری است که کارت توسط خود خریدار کشیده شود و رمز کارت نیز صرفاً توسط دارنده آن وارد شود. این موضوع به دلیل افزایش احتمال کلاهبرداری‌هایی نظیر کپی‌برداری از کارت و سوءاستفاده از رمز آن اهمیت دارد. در برخی موارد دیده شده که کلاهبرداران با پرسیدن رمز کارت، پس از خروج مشتری از فروشگاه، اقدام به برداشت غیرمجاز وجه می‌کنند.

قربانی با اشاره به پرداخت‌های اینترنتی تصریح کرد: کاربران باید هنگام خریدهای اینترنتی به لینک‌هایی که برایشان ارسال می‌شود، اعتماد نکنند؛ چرا که برخی از این لینک‌ها ممکن است حاوی بدافزارهایی باشند که اطلاعات کارت بانکی را سرقت می‌کنند.

وی تأکید کرد: هنگام انجام پرداخت اینترنتی، توجه به دامنه‌ای که عملیات پرداخت در آن انجام می‌شود بسیار مهم است. دامنه رسمی برای پرداخت اینترنتی، shaparak.ir است و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پرداخت PSPها با زیر دامنه‌های مجزایی در این دامنه فعالیت می‌کنند. لیست این زیر دامنه‌ها در سایت شرکت شاپرک موجود است و کاربران می‌توانند از صحت آن اطمینان حاصل کنند.

معاون کسب و کار و بازاریابی ایران‌کیش هشدار داد: کاربران باید از ارائه رمز دوم پویا و سایر اطلاعات کارت، از جمله نام مندرج روی کارت، به دیگران جداً خودداری کنند. همچنین در مواجهه با تماس‌های تلفنی مشکوک که به روش‌های مهندسی اجتماعی اطلاعات کارت را درخواست می‌کنند، نباید هیچ‌گونه اطلاعاتی ارائه شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.