قرعه‌کشی جشنواره «یک انتخاب طلایی» ایران‌کارت بانک آینده برگزار شد

مراسم قرعه‌کشی جشنواره «یک انتخاب طلایی» ایران‌کارت بانک آینده با حضور مدیران عامل بانک آینده، شرکت‌های «ارتباط فردا» و «بهین فردا» برگزار شد.

این رویداد که با هدف قدردانی از کاربران فعال و ترویج استفاده از خدمات نوین مالی طراحی شده بود، در فضایی حرفه‌ای و با مشارکت گسترده برگزار شد.

این جشنواره از تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شد و تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه داشت. در این بازه زمانی، کاربران با انجام تراکنش‌های روزمره، خرید از مراکز منتخب ایران‌کارت و افزایش موجودی حساب خود، فرصت یافتند تا در قرعه‌کشی جوایز ارزشمند شرکت کنند و برنده ۱۰۰ قطعه طلای یک‌گرمی دیجیتال شوند.

شرکت در این جشنواره بر اساس جمع‌آوری امتیاز از طریق فعالیت‌های مالی کاربران صورت گرفته است. جزئیات نحوه امتیازدهی برای حضور در قرعه‌کشی به شرح زیر است:

• افزایش هر یک میلیون تومان موجودی نسبت به روز آغاز کمپین: ۱ امتیاز قرعه‌کشی
• هر ۱۰۰ هزار تومان تراکنش خرید: ۱ امتیاز قرعه‌کشی
• هر ۱۰۰ هزار تومان خرید از مراکز خدمات ایران‌کارتی: ۲ امتیاز قرعه‌کشی

انتخاب طلایی ایران‌کارت

مسعود وکیلی‌نیا، مدیرعامل شرکت ارتباط فردا در این مراسم با اشاره به استقبال گسترده مشتریان گفت:«بیش از ۴۱۷ هزار کاربر در این جشنواره مشارکت کردند و مجموعاً بیش از ۵۳۶ میلیون امتیاز قرعه‌کشی ثبت شد. این حجم از مشارکت نشان‌دهنده علاقه و اعتماد بالای کاربران به خدمات ایران‌کارت و ساختار تشویقی آن است. در این رویداد، ۱۰۰ برنده به‌صورت آنلاین انتخاب شدند.»

او همچنین با اشاره به ماهیت ایران‌کارت افزود: «ایران‌کارت ترکیبی از خدمات مالی نوآورانه، سیستم بازگشت نقدی و سازوکار وفادارسازی مشتریان است که به‌صورت یکپارچه، هم از طریق اپلیکیشن آبانک و هم در بستر شعب بانک آینده، در دسترس مشتریان قرار گرفته است. این کارت با ارائه مشوق‌های هدفمند، تجربه‌ای متفاوت از بانکداری دیجیتال را برای کاربران به ارمغان آورده است.»

در ادامه، پویان عطاآبادی، مدیرعامل شرکت بهین فردا نیز در سخنانی با تشریح سطوح مختلف ایران‌کارت اظهار کرد: «ایران‌کارت در چهار سطح آبی، نقره‌ای، طلایی و پلاتینیوم ارائه می‌شود که هر سطح خدمات، مزایا و ساختار امتیازدهی خاص خود را دارد. این طراحی چندلایه، به ما امکان داده است که متناسب با رفتار مالی و میزان تعامل مشتریان، خدماتی شخصی‌سازی‌شده و ارزش‌محور ارائه دهیم.»

وی افزود: «سطح پلاتینیوم ایران‌کارت که به‌صورت محدود در اختیار مشتریان خاص قرار می‌گیرد، از بالاترین نرخ بازگشت نقدی  در ماه بهره‌مند است. سایر سطوح نیز به تناسب، نرخ‌های مختلفی از بازگشت نقدی دارند.»

مدیرعامل بهین فردا در پایان سخنان خود تأکید کرد: «تمام دارندگان ایران‌کارت، با انجام تراکنش‌های روزمره، امتیاز نقدی کسب می‌کنند که به‌صورت هفتگی، هر دوشنبه، به کارت آن‌ها واریز می‌شود. این ساختار نه‌تنها موجب افزایش رضایت مشتریان شده، بلکه به‌طور قابل‌توجهی در ارتقای فرهنگ پرداخت دیجیتال و کاهش استفاده از پول نقد نیز مؤثر بوده است.»

در ادامه این مراسم، قرعه‌کشی کمپین اردیبهشت ماه آبانک نیز صورت گرفت و به برنده خوش شانس یک دستگاه آیفون ۱۶ اهدا شد.

گفتنی است جشنواره «یک انتخاب طلایی» با هدف افزایش تعامل کاربران با خدمات نوین بانک آینده، به‌ویژه ایران‌کارت، طراحی شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.