«میلی» در روز سوم الکامپ؛ فناوری در خدمت سرمایه‌گذاری طلایی

نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ در حالی سومین روز خود را پشت سر می‌گذارد که حضور پلتفرم‌های فعال در حوزه‌های مالی، رنگ و بوی متفاوتی به این رویداد داده است. در این میان، اپلیکیشن «میلی» به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بازیگران طلای آنلاین ایران با حدود ۱۲ میلیون کاربر، جایگاه ویژه‌ای در سالن‌های ۸ و ۹ به خود اختصاص داده است.

غرفه «میلی» با طراحی تعاملی و رویکردی کاربرمحور، تلاش می‌کند نشان دهد که طلا دیگر صرفاً یک دارایی سنتی نیست؛ بلکه می‌تواند بخشی از زندگی دیجیتال و تجربه روزمره سرمایه‌گذاری باشد. یکی از جلوه‌های خاص این غرفه نمایش فیزیکی یک میلی‌گرم طلاست؛ کوچک‌ترین واحد سرمایه‌گذاری که به بازدیدکنندگان امکان لمس ملموس ارزش طلا را می‌دهد.

در کنار این تجربه نمادین، «میلی» برنامه‌های دیگری مانند «گردونه شانس» با جوایز کوچک طلایی و نیز معرفی محصول جدید «کارت هدیه طلا» را در دستور کار قرار داده است. کارت هدیه طلا قابلیتی دارد که یا به حساب کاربری اضافه شود یا نقد گردد و در عین حال می‌تواند به‌عنوان هدیه‌ای ارزشمند برای دوستان و همکاران مورد استفاده قرار گیرد.

حضور میلی در نمایشگاه الکامپ امسال با رویکردی تازه همراه شده است؛رویکردی که تلاش می‌کند طلا را از قالب یک دارایی سنتی بیرون بیاورد و آن را در پیوندی مستقیم با اکوسیستم دیجیتال معرفی کند. در غرفه میلی، طلا نه صرفاً یک شیء ارزشمند قدیمی، بلکه تجربه‌ای ملموس و بخشی از آینده سرمایه‌گذاری آنلاین به نمایش گذاشته می‌شود.

این حضور همچنین فرصتی برای بازسازی اعتماد پس از چالش‌های اخیر صنعت محسوب می‌شود. میلی الکامپ را محلی برای گفت‌وگو با نهادهای تنظیم‌گر و کاربران می‌داند؛ بستری برای بازتعریف رابطه با مخاطبان و نمایش دستاوردهایی که این اپلیکیشن را به بزرگ‌ترین جامعه کاربری آنلاین طلا در کشور تبدیل کرده است.

میلی تا امروز توانسته حدود ۱۲ میلیون کاربر جذب کند و با افتتاح ۱۲ شعبه حضوری در نقاط مختلف کشور، حلقه ارتباطی میان خدمات دیجیتال و تجربه فیزیکی طلا را ایجاد کند. معرفی محصولاتی مانند کارت‌های هدیه نیز بیانگر تلاشی جدی برای گسترش دسترسی همگانی به بازار طلا و ایجاد شفافیت در بازاری است که سال‌ها در انحصار فضای سنتی قرار داشت.

حضور پررنگ «میلی» در الکامپ امسال نشان می‌دهد که فناوری می‌تواند به یکی از سنتی‌ترین بازارهای ایران جان تازه‌ای ببخشد و افق‌های تازه‌ای برای سرمایه‌گذاری خرد در دسترس عموم بگشاید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.