بازدید مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق از یازدهمین رویداد تراکنش ایران

علیرضا بیجار مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق از بخش‌های مختلف یازدهمین رویداد تراکنش ایران بازدید به عمل آورد

مدیرعامل شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق علاوه بر بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه تراکنش یازدهم در پنل‌های تخصصی حوزه بانکداری دیجیتال و نوآوری‌های بانکداری نیز شرکت کرد، در ادامه این بازدید مدیرعامل شرکت شقایق در غرفه شرکت به‌پرداخت ملت نیز حضور یافت.

گفتنی است مدیرعامل شرکت شقایق یکی از اعضای کمیته علمی نشست نوآوری”اقیانوس‌های قرمز و آبی در حوزه نوآوری و سرمایه گذاری”با عنوان”فکر طوفان را نکرد و دل به اقیانوس زد” در رویداد تراکنش بود.

یازدهمین رویداد بزرگ «تراکنش ایران» با شعار «آینده باهوش است» با ارائه تازه‌ترین دستاوردهای صادرات در حوزه بانکداری دیجیتال و نوآوری‌های بانکداری باز، از ۵ تا ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

/روابط عمومی شرکت شقایق

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.