فرزین رفتنی شد؟/معرفی ۵ گزینه برای جانشینی رئیس بانک مرکزی

زمزمه‌هایی دال بر رفتن رییس کل بانک مرکزی از دولت چهاردهم به گوش می‌رسد و گفته می‌شود فرزین به زودی با ساختمان شیشه‌ای میرداماد خداحافظی خواهد کرد.

خبرگزاری فارس ادعا کرد: شنیده‌ها حاکی از آن است که دولت تغییر فرزین از ریاست بانک مرکزی یا معاون ارزی او را بررسی می‌کند.

محمدرضا فرزین به همان دلیلی وارد ساختمان شیشه‌ی شد که حالا قرار است ترکش کند. نوسان قیمت دلار در بازار آزاد و وقوع شوک ارزی. وی وقتی به عنوان گزینه‌ی تصدی بانک مرکزی از سوی دولت سیزدهم معرفی شد که اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی و رشد بهای ارز در بازارهای داخلی فشارها بر دولت سیزدهم را بالا برده بود.

بهای دلار در این دوره به محدوده چهل و چهار هزار تومان رسیده بود و در نتیجه دولت تلاش کرد با تغییر رییس کل بانک مرکزی فضا را تحت تاثیر قرار دهد . هشتمین روز دی ماه سال ۱۴۰۱ ، در پنجشنبه‌ای نه چندان آرام برای بازار ارز، ساختمان شیشه‌ای میردادماد شاهد خداحافظی علی صالح‌ابادی و ورود محمدرضا فرزین بود.

حالا درست در دی ماه سال ۱۴۰۴ ، از پس وقوع شوک ارزی دوباره قرار است فرزین با این ساختمان خداحافظی کند و اتاق ریاست بانک مرکزی با رییس جدید آشنا شود. در روزهای اخیر بسیاری رسانه‌ها خبر از خداحافظی قریب‌الوقوع فرزین دادند و برخی نیز از پنج گزینه به عنوان گزینه‌های احتمالی جانشینی وی یاد کردند . دو وزیر سابق اقتصادُ دو مقام از دورن بانک مرکزی و یک مقام از سازمان برنامه و بودجه به عنوان جانشینان احتمالی فرزین معرفی شده‌اند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.