ثبت‌نام دور جدید خودروهای وارداتی با وکالتی کردن حساب بانک تجارت از دوم اسفند ماه

دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی از روز شنبه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴ آغاز و تا پایان روز سه‌شنبه پنجم اسفند ماه بهمن ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک تجارت از این فرصت بهر‌ه‌مند شوند.

امکان خرید خودروهای وارداتی تویوتا، هوندا، BYD، آئودی، نیسان و اشکودا فعال شده و علاقه‌مندان به خرید این محصولات این شرکت می‌توانند با مسدودسازی 500 میلیون تومان به‌علاوه 20 هزار تومان حداقل موجودی در حساب خود، در کمتر از یک دقیقه نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

برای انجام روند وکالتی کردن حساب‌های تجارت و خرید خودروهای وارداتی، تنها کافی‌ست از طریق سامانه حساب‌های وکالتی بانک تجارت به آدرس www.tejaratbank.ir/vekalati سریع و ساده حساب خود را وکالتی کرده و سپس سایر مراحل را از طریق سامانه یکپارچه دنبال کنید.

شعب بانک تجارت در سراسر کشور نیز پذیرای مشتریانی هستند که تمایل به وکالتی کردن حساب خود به‌صورت حضوری دارند.

مدل‌های قابل ارائه در این نوبت از فروش خودروهای وارداتی به شرح زیر هستند:

Toyota corolla cross ، Toyota BZ3X ، ToyotaCorolla ، 1.8Toyota Rav، 4Toyota Frontlander ،Honda Accord ،BYD sealion ،Audi Q ، 5Nissan Altima ،Nissan Qashqai ، Skoda karoq ،Skoda superB

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت به شماره 1554 تماس گرفته و یا از طریق سایت اینترنتی این بانک به آدرس www.tejaratbank.ir و همچنین مراجعه به شعب بانک تجارت در سراسر کشور اقدام کنید.

/روابط‌عمومی بانک تجارت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.