موفق‌ترین شرکت‌های هوش مصنوعی جهان

مجمع جهانی اقتصاد هر سال گزارشی در مورد پیشتازان صنعت تکنولوژی منتشر می‌کند. گزارش امسال این مجمع نیز اخیرا منتشر شده و به هوش مصنوعی اختصاص دارد.

عصر بانک؛هوش مصنوعی امروز گستره وسیعی از فعالیت‌ها از صنایع بزرگ گرفته تا علوم پزشکی و زیستی را در بر می‌گیرد. بر اساس اعلام مکنزی شرکت‌های بزرگی چون گوگل و بایدو (موتور جست و جوی چینی رقیب گوگل) بین 20 تا 30 میلیارد دلار روی هوش مصنوعی در سال 2016 سرمایه‌گذاری کرده بودند که حدود 80 درصد این مبلغ روی تحقیق و توسعه در این زمینه انجام گرفته بود. بر اساس اعلام مکنزی خدمات پزشکی، خدمات مالی و سرویس‌های خدماتی بخش عمده بودجه‌های مربوط به هوش مصنوعی را در جهان به خود اختصاص داده‌اند. از سوی دیگر شرکت‌های تکنولوژی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری در این حوزه توجه عمده‌ای به خرید یا سرمایه‌گذاری در این حوزه نشان داده‌اند. در سال 2017 شرکت‌های سرمایه‌گذاری جسورانه در جهان 12 میلیارد دلار در استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده‌اند که دوبرابر سال 2016 بوده است. امروزه هوش مصنوعی به نوعی آینده صنایع مختلف به شمار می‌آید و بی‌جهت نیست در سراسر جهان شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های متعددی در حال کار روی آن هستند.   اگر شما هم جزو علاقه‌مندان به دنیای هوش مصنوعی هستید، بهتر است با 14شرکت پیشتاز در این صنعت آشنا شوید.

 

BenevolentAI: BenevolentAI یک شرکت انگلیسی است که در سال 2013 در لندن تاسیس شد و در دو زیرمجموعه تجاری فعالیت دارد: بخش اول، BenevolentTech’s است که روی توسعه پلت‌فرم هوش مصنوعی تمرکز دارد. در این بخش، راهکارها و روش‌های مختلفی برای دسترسی محققان به اطلاعات با کمک هوش مصنوعی توسعه می‌یابد.  BenevolentBio نیز بخش دیگری از این شرکت است که از هوش مصنوعی برای اجرای ایده‌های جدید بهره می‌گیرد. از دستاوردهای این بخش، در زمینه‌هایی مانند افزایش کیفیت سلامت انسانی بهره گرفته می‌شود.

 

Casetext: شرکت Casetext در زمینه قوانین فعالیت دارد و تلاش می‌کند به محققان حوزه قضایی کمک کند تا بتوانند به اطلاعات مورد نظر خود در کمترین زمان ممکن دسترسی پیدا کنند. این هدف با کمک تکنولوژی هوش مصنوعی محقق می‌شود. بیش از یک میلیون نفر کاربر، از جمله دادخواهان(طرفین دعوی) از طریق بیش از 100 شرکت حقوقی، به مجموعه اطلاعات عظیم و سرویس‌های مجهز به هوش مصنوعی شرکت Casetext، به‌صورت ماهانه دسترسی دارند.

 

CognitiveScale: CognitiveScale تلاش دارد تا به جای جایگزینی انسان با هوش مصنوعی، این تکنولوژی را در کنار انسان به کار گرفته و برای بالا بردن قابلیت‌های انسانی استفاده کند. این مهم می‌تواند در حیطه‌هایی مانند پزشکی، انرژی، ساخت و ساز و … به کار برده شود. سیستم‌های این چنینی قادر هستند اطلاعات را یاد گرفته، تطبیق داده و در موقعیت‌های جدید مورد استفاده قرار دهند.

 

DriveAI: فارغ‌التحصیلان آزمایشگاه هوش مصنوعی دانشگاه استنفورد – Stanford University – در سال 2015 DriveAI را تاسیس کردند. DriveAI، کیت‌هایی طراحی و کامل کرده که مجهز به سنسورها، LiDAR، دوربین‌های با کیفیت و قابلیت‌های دیگر هستند و به وسایل نقلیه امکان می‌دهد زاویه دیدی 360 درجه از محیط اطراف خود داشته باشند. این استارت‌آپ‌ با شرکای دولتی و خصوصی زیادی همکاری دارد و بر مسائلی مانند حل معضلات حمل و نقل شهری یا چالش‌های تکنولوژی خودروهای خودران تمرکز دارد.

 

Gamalon:Gamalon شرکت دیگری است که تلاش دارد قابلیت‌های انسان را با کمک تکنولوژی هوش مصنوعی ارتقا دهد. با ترکیب انسان و یادگیری ماشینی، Gamalon به کاربران این امکان را می‌دهد تا امکانات برقراری ارتباطات خود را افزایش دهند. این شرکت برنامه‌های مختلفی در زمینه‌هایی مانند چت، نظرسنجی‌های آنلاین، بازخورد شبکه‌های اجتماعی، رونوشت تماس‌ها و… معرفی کرده است.

 

Malong Technologies: هدف اصلی شرکت چینی Malong Technologies، توسعه ماشین‌هایی است که می‌توانند اشیای فیزیکی را درست مانند انسان مشاهده و بررسی کنند، حتی در مرحله‌های میکروسکوپیک و ایکس ری. دستاورد مجهز به هوش مصنوعی این شرکت می‌تواند به افراد کمک کند تا بتوانند امنیت بیشتر، کیفیت و کارآیی را همزمان تجربه کنند. این شرکت برنامه‌هایی در زمینه‌های مختلف از جمله retail، امنیت و ساخت و ساز معرفی کرده است.

 

MyCrop Technologies: شرکت MyCrop Technologies در هند قرار دارد و پلت فرمی ترکیبی ارائه می‌دهد که می‌تواند با کمک تکنولوژی یادگیری ماشینی، به‌صورت لحظه‌ای از کشاورزان پشتیبانی کرده و به تصمیم‌گیری‌های آنها در مورد محصولاتشان کمک کند. تکنولوژی و الگوریتم‌های هوش مصنوعی MyCrop Technologies، با استفاده از حجم عظیمی از داده‌ها، سنسورها و پهپادها می‌تواند میزان سوددهی و بهره وری فعالان حوزه کشاورزی را افزایش دهد.

 

Narrative Science: Narrative Science شرکت دیگری است که روی نوآوری در زمینه پردازش زبان طبیعی- natural language processing innovation- تمرکز و فعالیت دارد. پلت فرم Narrative Science’s Quill سیستمی دارد که می‌تواند درست مانند یک انسان بنویسد و یاد بگیرد.  این سیستم همچنین قادر است داده‌ها را به‌صورت روایت هوشمند- intelligent narratives- درآورده و کار تصمیم‌گیری را برای کاربران انسانی راحت‌تر و پر سرعت‌تر کند. این قابلیت همچنین می‌تواند به کارفرمایان این امکان را بدهد تا بهتر بتوانند با مشتریان ارتباط بر قرار کرده و سرویس‌دهی کنند.

 

Petuum: شرکت آمریکایی Petuum، یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ‌ها در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی است که از سوی محققان و پروفسورهای دانشگاه Carnegie Mellon University بنا نهاده شده است. این شرکت می‌تواند با کمک تکنولوژی‌هایی مانند یادگیری ماشینی و نرم افزارهای مربوطه، در زمینه ساخت و ساز به کمک شرکت‌های مرتبط بیاید.

 

Precognize: نرم‌افزارهای اختصاصی  Precognize می‌تواند با تحلیل اطلاعات و اعمال راهکارهای تکنولوژی یادگیری ماشینی، نقصان سیستم‌ها را تشخیص داده و به کاربران، به موقع هشدار دهد. این برنامه‌ها می‌توانند برای جلوگیری از کار افتادن سیستم‌ها و کاهش هزینه‌های تعمیر آنها برای شرکت‌های بزرگ بسیار مفید باشند.

 

Primer: شرکت Primer، در زمینه ارائه سیستم‌هایی فعالیت دارد که می‌توانند با کمک هوش مصنوعی بخوانند و بنویسند. سیستم‌های توسعه یافته توسط شرکت Primer، علاوه بر زبان انگلیسی به زبان‌های چینی و روسی نیز مسلط هستند. ابزارهای این شرکت می‌توانند به‌صورت اتوماتیک حجم عظیمی از داده‌ها را تحلیل و بررسی کرده و ادراک کاربران از جهان اطراف را ارتقا دهند.

 

Pymetrics: سیستم استخدام و کاریابی Pymetrics، قادر است با استفاده از بازی‌های نوروساینس و هوش مصنوعی، کاندیداها را به شغل‌های مناسب خود ارتباط دهد. این سیستم می‌تواند با تحلیل شخصیت خود افراد- و نه بر اساس رزومه آنها- از طریق ارائه بازی‌های کوتاه و هدفمند، آنها را در مسیر پیدا کردن شغل مناسب خود راهنمایی کند. الگوریتم‌های این سیستم می‌تواند بدون اِعمال تعصب، فرآیندهای استخدام افراد را راحت‌تر و سریع‌تر کند.

 

Soulmachines: چه کسی گفته ماشین‌ها نمی‌توانند احساساتی باشند؟ شرکت نیوزیلندی Soulmachines موفق به خلق نوعی سیستم عصبی دیجیتال شده است که ادعا می‌شود می‌تواند نحوه ارتباط ماشین با انسان را با انقلابی روبه‌رو کند. با شعار «انسانی‌سازی هوش مصنوعی با هدف داشتن انسانیت بهتر»، شرکت Soulmachines موفق به خلق سیستم‌هایی شده که هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ احساسی، شباهت‌های بی‌نظیری به انسان دارند.

 

ThoughtSpot: ThoughtSpot سردمدار سیستم‌های تحلیلی و تحقیقی مجهز به هوش مصنوعی است و با کمک آن می‌توان منابع مفید و بزرگی از تجزیه و تحلیل را در دست بسیاری از فعالان حوزه تجارت و بیزینس قرار داد. مثلا حجم عظیم منابع جست‌وجو و تحلیل گوگل مانند را در نظر بگیرید که می‌تواند در دسترس یک کاربر قرار گرفته و بینش وسیعی به وی اعطا کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.