بیماری خاموش را جدی بگیرید

رئیس نهمین همایش داروسازی بالینی ایران و هجدهمین کنگره آسیایی داروسازی بالینی با اشاره به اینکه حدود 30 درصد جامعه بالای 40 سال دچار پرفشاری خون هستند، گفت: پرفشاری خون بیماری مزمنی است که اگر کنترل نشود، بیماری‌های متعدد قلبی و عروقی همچون سکته مغزی و قلبی نارسایی کلیوی و قلبی و کوری چشم را به همراه دارند.

عصر بانک؛به گزارش خبرآنلاین، خیرالله غلامی در آستانه برگزاری نهمین کنگره داروسازی بالینی ایران و هجدهمین کنگره آسیایی داروسازی بالینی در ارتباط با موضوع تاثیر مصرف دارو در درمان فشار خون بالا اظهار داشت: این بیماری بدون علامت است ولی بسیار مهم بوده و در صورتی که کنترل شود می‌توان از عواقب آن پیشگیری کرد. بنابراین فشار خون بالا با مصرف مزمن دارو قابل کنترل محسوب شده ولی این بیماری قابل علاج نیست.

 

وی افزود: پرفشاری خون بیماری مزمنی است که اگر کنترل نشود، بیماری‌های متعدد قلبی و عروقی همچون سکته مغزی و قلبی، نارسایی کلیوی و قلبی و کوری چشم را به همراه دارد.

 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: بیماران دچار فشارخون بالا باید داروهای خود را به موقع و اندازه‌ای که پزشک متخصص تجویز کرده مصرف کنند.

 

رئیس نهمین همایش داروسازی بالینی ایران بیان داشت: حدود 30 درصد جامعه بالای 40 سال دچار پرفشاری خون هستند و این در حالی است که فقط کمتر از 40 درصد از این 30 درصد می‌دانند که پرفشاری خون دارند و 60 درصد اطلاعی از بیماری خود ندارند.

 

وی خاطرنشان کرد: از افرادی که می‌دانند پرفشاری خون دارند تنها 50 درصد آنها از طریق دارو بیماری خود را کنترل کرده و 50 درصد بقیه هیچ کنترلی بر بیماری‌شان ندارند.

 

غلامی گفت: این مسئله نشان می‌دهد که فاجعه بزرگی برای افرادی که دچار پرفشاری خون تشخیص داده نشده و یا کنترل نشده دارند، در پیش است و این مسئله ضرورت توجه هر چه بیشتر خانواده‌ها و مسئولین را در امر پیشگیری نشان می‌دهد.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.