آمادگی بانک کشاورزی برای بخشودگی سود و جرایم بدهکاران زیر یکصد میلیون تومان

دکتر مرتضی شهیدزاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: به محض ابلاغ بانک مرکزی، برای اجرای آیین نامه بخشودگی سود و جرایم بدهکاران زیر یکصد میلیون تومان خسارت دیده از حوادث غیر مترقبه و بلایای طبیعی به شرط تسویه اصل بدهی آمادگی کامل داریم و این فرصت تاریخی توسط دولت و مجلس محترم بر اساس تبصره 35 قانون بودجه برای حمایت از تولیدکنندگان تنها در دولت تدبیر و امید و به دلیل موقعیت برتر اقتصادی پس از برجام به وجود آمده است.

عصر بانک؛به گزارش روابط عمومی بانک کشاورزی، دکتر شهیدزاده روز یکشنبه دهم بهمن در جمع اصحاب رسانه و مطبوعات با اعلام این خبر افزود: همچنین بدهکاران بانک کشاورزی با داشتن هر مبلغ بدهی می توانند در صورت تسویه نقدی بدهی خود تا پایان سال 95 از بخشودگی جرائم وجه التزام بهره مند شوند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: با حمایت بی سابقه دولت و مجلس محترم و از محل تبصره 35 قانون بودجه ، افزایش سرمایه بانک کشاورزی تا سقف 38000 میلیارد ریال مورد تصویب قرار گرفته است که پس از ثبت، بیشترین میزان کفایت سرمایه در طول تاریخ نظام بانکی کشور را برای بانک کشاورزی رقم خواهد زد و این امر علاوه بر افزایش توان پرداخت تسهیلات و حمایت از تولیدکنندگان، قدرت امتیازگیری ما از نظام بانکی بین المللی را برای دریافت فاینانس ، ریفاینانس و یوزانس بسیار افزایش خواهد داد.

 

 

شهیدزاده افزود: همچنین با عنایت دولت و مجلس محترم و از محل تبصره 28 قانون بودجه سال 95 نیز مبلغ 30500 میلیارد ریال افزایش سرمایه برای بانک کشاورزی در حال تصویب است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: خوشبختانه بازپرداخت مبلغ 58000 میلیارد ریال از مانده بدهی دولت به بانک کشاورزی توسط دولت و مجلس محترم شورای اسلامی مورد تصویب قرار گرفته است.

 

دکتر شهیدزاده در این نشست مهم ترین نقش حمایتی بانک کشاورزی را پشتیبانی از رونق تولید در بنگاه های اقتصادی کوچک و متوسط در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مقام معظم رهبری دانست و گفت: بانک کشاورزی با پرداخت 26500میلیارد ریال تسهیلات در این بخش بیش از پنج برابر تعهدات خود را به انجام رسانده و مقام نخست را در سیستم بانکی کسب کرده است.

 

وی در ادامه با اشاره به اقدامات بانک کشاورزی در زمینه مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و کاهش هزینه تمام شده تولید ، از توسعه 1400 هکتار تاسیسات کشت گلخانه ای و پیش بینی احداث 1800 هکتارتا پایان سال جاری خبر داد و میزان انجام پروژه های مدنظر وزارت جهادکشاورزی در این بخش را 100 درصد اعلام کرد.

 

شهیدزاده همچنین مشارکت بانک کشاورزی در اجرای بیش از 15 هزارهکتار مزرعه پرورش ماهی در قفس تا پایان سال جاری را اقدامی با هدف تولید پروتئین ارزان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: توسعه مکانیزاسیون کشاورزی به عنوان راهکاری برای کاهش هزینه های تولید مورد تاکید دولت و وزیر محترم جهاد کشاورزی است و با پرداخت بیش از 7000 میلیارد ریال تسهیلات خرید تراکتور، کمباین و ادوات کشاورزی ، ضریب مکانیزاسیون این بخش از 0.9 اسب بخار بر هکتار در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید اکنون به 1.6 اسب بخار بر هکتار رسیده و همچنین تعهدات توسعه مکانیزاسیون در کشت برنج 100 درصد انجام شده است.

 

وی تاکید کرد: خط اعتباری در بخش های توسعه گلخانه ها، پرورش ماهی در قفس و مکانیزاسیون کشاورزی نامحدود است و با تمام توان بر اساس مقررات از فعالان این بخش ها حمایت می کنیم.

 

دکتر شهید زاده در ادامه به سایر فعالیت های حمایتی بانک کشاورزی از جمله طرح احیای اراضی خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان با کمک صندوق توسعه ملی، عاملیت در پروژه آبرسانی و تامین آب شرب 25000 روستا ، جبران خسارت ناشی از سیل در 13 استان ، پرداخت غرامت به خسارت دیدگان آنفولانزای مرغی و حمایت مالی از توسعه کشت فراسرزمینی اشاره کرد و افزود: بانک کشاورزی در سال جاری با حمایت دکتر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، در اجرای عاملیت خرید تضمینی بیش از 11 میلیون تن گندم و تامین 14750 میلیارد تومان بودجه ، برای نخستین بار در عمر بازار سرمایه و نظام بانکی توانست 4000 میلیارد تومان از منابع بازار سرمایه را در اختیار گرفته و منابع مورد نیاز خرید تضمینی گندم را تامین کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود فعالیت بخش بین الملل  بانک کشاورزی پس از برجام را بسیار درخشان دانست و مذاکره با 145 بانک خارجی، ایجاد ارتباط سوئیفتی با 90 بانک خارجی، برقراری روابط کارگزاری با 70 بانک معتبر از جمله در کشورهای آلمان، سوئیس، فرانسه، انگلیس و ایتالیا ، پرداخت بیش از 3 میلیارد دلار اعتبارات اسنادی برای حمایت از واردکنندگان نهاده های کشاورزی، مواد اولیه دارویی و صنعتی، اجرای یوزانس سه ساله برای واحدهای تولیدی کشاورزی و عاملیت ارزی صندوق توسعه ملی به میزان 500 میلیون دلار را از جمله موفقیت های این بانک در این بخش برشمرد.

 

این گزارش می افزاید دکتر شهید زاده در بخش پرسش و پاسخ به اصحاب رسانه اعلام کرد: بانک کشاورزی پس از برجام در حمایت از صادرات پسته ، کشمش و زعفران با کمک صندوق توسعه ملی، منابع ارزان قیمت در اختیار صادر کنندگان قرار داده است، تعاملات مثبتی با کشور روسیه داشته است و همچنین با مشارکت بانک های توسعه صادرات و توسعه تعاون با راه اندازی شرکت گسترش تجارت برنا از صادرات محصولات کشاورزی در سطح وسیع حمایت کرده است . وی افزود: امیدواریم با حمایت از صادرات ، تولیدکنندگان را به تولید استاندارد محصولات کشاورزی ترغیب کنیم.

 

دکتر شهید زاده درباره پیش بینی منابع تامین اعتبار برای خرید تضمینی گندم در سال اینده گفت: فروش اوراق مرابحه و جذب منابع از بازار سرمایه، چابکسازی واستفاده از پتانسیل بخش خصوصی به ویژه کارخانجات آرد و تامین منابع از محل صادرات گندم از جمله پیشنهادات ما برای سال آینده بوده است.

 

وی همچنین در بخشی از سخنان خود بانکداری الکترونیکی بانک کشاورزی و CORE BANKING  را از افتخارات این بانک دانست و راه اندازی سامانه ویژه نابینایان، سامانه ایثارگران، سامانه خرید گندم مازاد کشاورزان ، خدمت جدید تله پرداز ، کارت اعتباری مرابحه، کارت نهاده های کشاورزی ، امکاناتCRM  و راه اندازی نسخه جدید نرم افزار مهرگستر در این بانک را اقداماتی با هدف به حداقل رساندن نیاز مشتریان به حضور در شعب بانک عنوان کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.