8 مرحله برای راه اندازی تجارت

ذهن شما درگیر شده که می توانید یک بیزینس را در موردی شروع کنید؟در حالی که تفکر رئیس خود بودن و کاری که دوست دارید را انجام دادن هیجان انگیز است، نمی دانید از کجا باید شروع کنید.

عصر بانک؛شروع کردن یک بیزینس جدید جرات می خواهد. خلاقیت داشتن فقط کافی نیست؛ باید خستگی ناپذیری کار کرد تا بتوانید تجارت خود را راه بیندازید.برای همین بیزینس اینسایدر مقاله ای برگرفته از «چگونه بیزنس خود را شروع کنید و رشد دهید» نوشت که مرحله به مرحله راه تجارت را نشان می دهد.

 

1. بیزینس خود را تعریف کنید.

 

شما نیاز دارید که زمان و پولی که بابت این بیزینس می خواهید بگذارید را تعیین کنید. می خواهید تمام وقت یا پاره وقت یا فصلی باشد؟بیزنس شما نیاز به مکانی مانند مغازه دارد یا آنلاینی آن را راه اندازی می کنید؟

 

وقتی شما پاسخ این سوال ها را دریافت کرده اید، آماده اید که تجارت را شروع کنید. 

 

2. از متخصص بپرسید.

 

بهترین راه برای آگاه شدن این که در چه زمینه ای کار می کنید و جلوگیری از اشتباه در کار، پرسیدن از متخصص یا مطالعه کردن در این باره است. تا حدی که می توانید راجع به شروع کردن تجارت مطالعه کنید.

 

3. بازار خود را بشناسید.

 

بیزینس شما شاید برای همه جذاب نباشد. حتی ممکن است برای خیلی از افراد مسخره به نظر برسد. شناخت از مشتریان خود کافی نیست. باید با نیاز مشتریان و عادت خریدشان آشنا باشید.این کار نیاز ارتباط مستقیم با مشتریان دارد و توجه کردن به نظر مشتریان است.

 

از نظر دیگر باید رقبای خود را بشناسید و بدانید طرف مقابل چه محصولاتی را به چه نحوی ارائه می دهند و چگونه به فروش می رسانند.

 

4. هزینه های خود را حل کنید.

 

مکان تجارت شما می تواند بیشترین هزینه را برای شما ایجاد کند به خصوص اگر مکان درجه یک را مدنظر داشته باشید. تنها راهی که برای کم کردن هزینه هایتان جود دارد از خانه شروع به تجارت کردن است. اگر نیاز به یک مغازه یا مکان به خصوص دارید باید درست تحقیق کنید و قیمت مناسب و اندازه مناسب را برای خود داشته باشید.

 

هزینه های دیگر مانند لوازم تزیینی و چیدمان را با دقت خرید کنید و در ذهن خود داشته باشید که سخت است که وام یا قسطی بگیرید زیرا باید یک مدت هزینه آن را به عهده بگیرید.

 

5. برند خود را توسعه دهید.

 

تبلیغات و نشانه های شما از تجارت تان بسیار در ذهن مشتریان تاثیرگذار است. دیزاین لگوی شرکت شما می تواند خلاقانه باشد تا همیشه به یاد مشتریان بماند. به خصوص وب سایت ها در این زمانی که تکنولوژی همه جا را فراگرفته است.

 

6. برنامه ریزی تجارتی داشته باشید.

 

بعد از طی این 5 مرحله آماده نوشتن برنامه ریزی تجارت هستید. این برنامه باید شامل اجرای حقوق، نظر کلی شرکت، برنامه ریزی در فعالیت شرکت و … باشد که این نقشه تجارت شما می شود.

 

7. شرکت خود را رسمی کنید.

 

زمانی رسیده که شرکت خود را ثبت رسمی کنید. معتبر کردن شرکت نیاز به رسمی شدن تجارت است.البته با رسمی شدن شرکت مالیات های مختلفی را باید به عهده بگیرید ولی در عوض اعتبار کسب می کنید.

 

8. دارایی خود را دنبال کنید.

 

از اول تاسیس شرکت تا زمانی که راه اندازی می شود و شروع به کار می کند باید تمام وضعیت مالی را درنظر داشته باشید.

 

 

منبع: بیزینس اینسایدر

مترجم: متین دخت والی نژاد

/خبرآنلاین

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.