طولانی‌ترین پروازهای دنیا را بشناسید | هواپیمایی سنگاپور و قطری در صدر قرار گرفتند

پرواز جدید سنگاپور به نیویورک شرکت هواپیمایی سنگاپور در سراسر جهان خواهد بود. طولانی‌ترین پرواز پس از شرکت سنگاپوری متعلق به شرکت هواپیمایی قطر است.

عصر بانک؛ تا پیش از این دو شرکت هواپیمایی استرالیا با پرواز بدون توقف 17 ساعته از پرث استرالیا به لندن که از اوایل سالجاری میلادی به راه افتاده و شرکت هواپیمایی قطر با پرواز بدون توقف 17 ساعت و نیم در مسیر دوحه پایتخت قطر و آکلند در نیوزیلند رکوردار بودند.

 

شرکت هواپیمایی سنگاپور پنج سال پیش طولانی‌ترین پرواز بدون توقف را به دلیل قیمت بسیار گران آن لغو کرده بود. قرار است پرواز مسیر 15 هزار کیلومتری سنگاپور به نیویورک را در زمان کمتر از 19 ساعت طی کند.

 

  • آیا مسافران از این پرواز استقبال کرده‌اند؟

 

مسیر این پرواز بدون توقف از فرودگاه چانگی سنگاپور به فرودگاه بین‌المللی لیبرتی نیوآرک در نیوجرسی است که بلیط‌های آن همه به فروش رفته است. شرکت هواپیمایی سنگاپور، اس‌آی‌ای می‌گوید که درخواست بیشتر مسافران پرواز بدون توقف است که زمان سفر را در مقایسه با پروازهای غیرمستقیم کوتاه‌تر خواهد کرد.

 

این شرکت هواپیمایی به بی‌بی‌سی گفته است که تمام بلیط‌های صندلی‌های بیزنس کلاس این پرواز فروش رفته است و فقط تعداد بسیار محدودی از صندلی‌های پرمیوم اکونومی باقی مانده است.

 

شرکت هواپیمایی سنگاپور اعلام کرده است که قصد ندارد بخش اکونومی یا همان صندلی معمولی در این پرواز بگذارد. بخش بیزنس کلاس این پرواز از مسافران با دو وعده غذا، براساس میل مسافران و انواع نوشیدنی پذیرایی می‌شود و مسافران بیزنس‌کلاس امکانات خواب هم در اختیار دارند.

 

به مسافران بخش پرمیوم اکنومی سه وعده غذا در زمان‌های تعیین شده و انواع نوشیدنی داده می‌شود.

 

این ایرباس جدید که شرکت هواپیمایی سنگاپور در این مسیر استفاده خواهد کرد ظرفیت 161 مسافر دارد که 67 صندلی آن در کلاس بیزنس و 94 صندلی آن در کلاس پرمیوم اکونومی است.

 

یورونیوز نیز نوشت: 150 مسافر ایرباس A350 متعلق به شرکت سنگاپور ایرلاینز به عنوان نخستین سرنشینان طولانی‌ترین پرواز جهان نام خود را در صنعت هوایی ثبت کردند.

 

هواپیمای مسافربری شرکت سنگاپور ایرلاینز در این پرواز ماراتن گونه مسیر 16 هزار و 700 کیلومتری میان سنگاپور و نیویورک را بدون توقف در زمان نوزده ساعت پیمود. شرکت هوایی سنگاپور پیشتر تا سال 2013 به مدت 9 سال این پرواز را هدایت می‌کرد اما با توجه به بالارفتن غیر منتظره بهای نفت و عدم صرفه اقتصادی مجبور به رها کردن آن شده بود.

 

پرواز شماره SQ22 به مقصد نیویورک با دو خلبان، دو کمک خلبان و 17 خدمه ساعت 23 و 35 دقیقه به وقت محلی از فرودگاه بین المللی چانگی در سنگاپور از زمین بلند شد. تقسیم کار برای 13 خدمه کابین پرواز به نحوی تنظیم شده بود که هر یک بتوانند حداقل از وقتی چهار ساعته برای استراحت استفاده کنند.

 

برای مسافران اما تمهیدات نه چندان فوق العاده‌ای جهت سپری کردن اوقات خود دراین پرواز بلند مدت در نظر گرفته شده بود. فهرستی بلند بالا از فیلم‌های جذاب سینمایی و منوی ویژه انتخابی برای غذا نمی‌تواند برای مسافران پروازی طولانی و خسته کننده که اندکی کمتر از یک شبانه روز به طول می‌انجامد، فوق العاده قلمداد شود. مسئولان شرکت سنگاپوری برای کاستن از خستگی و استرس مسافران، هواپیمایی را برای این پرواز انتخاب کرده‌اند که سقف آن بلندتر از هواپیماهای عادی است و پنجره‌هایی عریض‌تر از حد معمول دارد.

 

در این هواپیما همچنین از نور ال ای دی با طیف‌های رنگی مختلف برای کاستن از اثرات ناشی از اختلاف و فاصله زمانی استفاده شده است.

 

شرکت هوایی سنگاپور ایرلاینز پیشتر در ماه مه گذشته از راه اندازی قریب الوقوع بلندترین پرواز مسافربری جهان خبر داده بود. مدت این پرواز در شرایط جوی عادی می تواند تا 18 ساعت و 45 دقیقه کاهش پیدا کند.

 

هواپیما ایرباس ای 350 -900 فوق دوربرد که بوسیله هواپیمایی سنگاپور در این مسیر استفاده می‌شود از خانواده هواپیماهای دو برد با موتور دوقلو است. مصرف بنزین این هواپیما بین بیست تا سی درصد از بوئینگ های 777 کمتر خواهد بود که با توجه به بالارفتن قیمت سوخت مزیت بزرگی محسوب می‌شود.

 

شرکت‌های هواپیمایی متعددی هواپیماهای ایرباس ای 350 -900 فوق دوربرد را در پروازهای طولانی مدت خود به کار گرفته‌اند. این هواپیماها سقف بلندتر، پنجرههای بزرگتر و نورپردازی خاصی دارد که حال خستگی ناشی از پرواز (جت لگ) را کاهش می‌دهد؛ ویژگی‌هایی که این هواپیما را به گزینه مناسب مسافران سفرهای کاری تبدیل کرده است. اما نوع جدید ایرباس ای 350 – 900 که شرکت هواپیمایی سنگاپور برای این پرواز استفاده می‌کند، طولانی‌تر از هر هواپیمایی‌، بیست ساعت بدون توقف می‌تواند پرواز کند که این توانایی را مدیون تغییرات جزئی در سیستم سوخت آن است.

 

/چمدان

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.