تولد سی سالگی «تندر نور» با معرفی محصول جدید

روز پنج شنبه 20 دی ماه 1403 مراسم سی امین سالگرد «تندر نور» در محل هتل اسپیانس پالاس با حضور مدیران ارشد بانک و گروه مالی سامان برگزار شد.

این شرکت با سه دهه تجربه در عرصه فناوری اطلاعات و پرداخت الکترونیک توانسته گام‌‌های بسیار مهمی در تامین نیازهای تخصصی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در صنعت پرداخت الکترونیک کشور بردارد. «تندر نور» از دی ماه سال 1373 آغاز به کار کرد و امروزه به‌عنوان یک شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تولید و تامین راهکارهای جامع پرداخت الکترونیک کشور شناخته می‌شود.

تولد سی سالگی تندر نور

«تندر نور»؛ حرکت بر لبه تکنولوژی

«تندر نور» در دی‌ماه سال 1373، به همت جمعی از اساتید دانشگاه صنعتی شریف با هدف خدمت‌رسانی به نیازهای نرم‌افزاری بانک‌ها تاسیس شد. هدف و ماموریت اصلی این شرکت، تهیه و ارائه سوئیچ‌های بانکی بود. در این راستا، اولین سوئیچ بانکی کشور تحت‌عنوان «نسیم» برای بانک سپه طراحی شد.

پس از فراز و فرودهای فراوان در اواسط دهه 90، «تندر نور» با تمرکز بر دستگاه‌های کارتخوان، پایه‌های ایجاد یکی از مراکز اصلی تخصصی تعمیرات این دستگاه‌ها را پی‌ریزی کرد.

تعمیرات تخصصی دستگاه‌های کارتخوان پرداخت الکترونیک سامان در سال 1395 با 15 نفر نیرو آغاز و قرارداد مربوط به تعمیر 10 درصد ناوگان دستگاه‌های «سپ» بود. اما «تندر نور» توانست در بُعد کیفی با افزایش عمق تعمیر و در بُعد کمی با تنوع دستگاه‌های کارتخوان، آهسته و پیوسته سهم خود از بازار تعمیر دستگاه‌های شرکت سپ را به صددرصد برساند و در ادامه نیز توجه شرکت‌های دیگر حوزه‌های پرداخت را به خود جلب کرد.
در حال‌حاضر، ظرفیت تعمیر از 500 دستگاه در هفته به حدود 5 هزار دستگاه در هفته یا به عبارتی به حدود 20 هزار دستگاه در ماه رسیده است.

فارغ از تلاش‌هایی که در حوزه تعمیرات انجام شد، در سال 1396 بخش بازرگانی «تندر نور» با هدف تامین نیازهای شرکت پرداخت الکترونیک سامان جهت همکاری با یک برند معتبر در حوزه دستگاه‌های کارتخوان آغاز به کار کرد تا اینکه پس از بررسی‌های دقیق، برند معروف «نیولند» انتخاب و در نهایت این شرکت به‌عنوان نماینده انحصاری برند «نیولند» در ایران معرفی شد.

در ادامه ماموریت واردات دستگاه‌های متنوع این شرکت بر عهده واحد بازرگانی «تندر نور» قرار گرفت که موفقیت در انجام این ماموریت با سود حاصل از آن منجر به خرید اولین ساختمان مرکزی این شرکت شد.

در پاییز 1399 مدیران «تندر نور» تصمیم به احداث کارخانه تولید دستگاه‌های کارتخوان در کشور گرفتند و در اسفند همان سال، خرید ساختمان کارخانه محقق و در تیرماه 1400 اولین تولید با400 دستگاه پوز آغاز شد.

فروش بیش از 255 هزار دستگاه پوز

پس از رفع نیاز شرکت سپ و بانک سامان، توسعه خدمت‌رسانی به شبکه پرداخت کشور با تولید و تامین دستگاه‌های کارتخوان مجموعه آسان پرداخت، سداد بانک ملی، سپهر بانک صادرات، ایران کیش و به پرداخت ملت شتاب بیشتری گرفت؛ به‌طوری که نهایتا در سال گذشته با تولید و فروش بیش از 255 هزار دستگاه پوز رتبه اول تولید و فروش کسب شد و در حال حاضر ظرفیت تولید بالقوه این شرکت 1500 دستگاه کارتخوان در روز است.

«تندر نور» با تقویت واحد نرم‌افزار در ابتدا در راستای رفع نیاز خود، سامانه مدیریت تعمیرات دستگاه‌های کارتخوان را توسعه داد. ضمن اینکه با تولید نرم‌افزار دستگاه‌های کارتخوان برای شرکت‌های پرداخت الکترونیک، نیاز نرم‌افزاری این شرکت‌ها را مرتفع کرد. همچنین در یک گام بزرگ و نوآورانه در راستای رفع نیاز بانک سامان در خصوص مدیریت اصناف، اولین سامانه مدیریت الکترونیکی اصناف به همت متخصصان «تندر نور» در بانک سامان عملیاتی شد.

«تندر نور» در راستای ماموریت خود در صنعت پرداخت ایران به این تلاش‌ها اکتفا نکرد و در ادامه مسیر تحولات خود اقدام به طراحی کیوسک‌های بانکی کرد. رخدادی که منجر به راه‌اندازی خط تولید و فروش این محصول براساس نیاز مشتریان در سال 1402 شد و «تندر نور» توانست محصول دیگری به سبد خدمت خود اضافه کند.

طراحی بدنه و قطعات داخلی موردنیاز دستگاه‌های کیوسک شرکت «تندر نور» کاملا براساس نیاز مشتری، شخصی سازی می‌شود.

در حال‌حاضر شرکت «تندر نور» با داشتن دفتر مرکزی در تهران، کارخانه در پارک فناوری پردیس، بیش از 8 دفتر در شهرستان‌های اصلی کشور و بالغ بر 160 نفر نیروی متخصص فنی سعی می‌کند همچنان بر لبه تکنولوژی حرکت کند و بهترین خدمات و سرویس‌ها را به شبکه بانکی و پرداخت کشور ارائه دهد.

«تندر نور»؛ دستیابی به موفقیت با اتکا به نیروی جوان و تلاش در راستای علم و تکنولوژی

هومن سپهری، مدیرعامل در مراسم گرامیداشت سی سال فعالیت «تندر نور» سخنان خود را با بیان خاطره‌ای از شروع همکاری با این مجموعه شروع کرد و گفت: در شهریور سال 1395 توسط آقای ولی ضرابیه برای پذیرش مسئولیت مدیرعاملی شرکت «تندر نور» دعوت به همکاری شدم چرا که مدیرعامل وقت این شرکت قصد مهاجرت از کشور را داشت.

پذیرش مدیریت در اوج چالش‌های مالی

سپهری در مورد چالش‌های مجموعه در زمان پذیرش مسئولیت خود توضیح داد: پس از حدود سه ماه مشخص شد مبلغ 600 میلیون تومان بدهی مالیاتی، «تندر نور» را به مرز ورشکستگی رسانده و حتی تا دو ماه پس از این شرایط امکان پرداخت حقوق کارکنان میسر نبود و پنج نفر از نیروهای متخصص نیز به دلیل این مسائل شرکت را ترک کردند اما 15 نفر دیگر به‌طور جدی به فعالیت ادامه دادند و کیفیت تعمیرات را ارتقا دادند تا اینکه با جلب اعتماد کامل شرکت‌های «سپ» به‌تدریج قرارداد تعمیر ده درصدی دستگاه‌‌های پوز «سپ» به قرارداد صد در صدی رسید.

 

عکس 2

 

جهش «تندر نور» از تعمیر محدود دستگاه‌های پوز تا تولید دستگاه‌های کیوسک

سپهری خاطرنشان کرد: در حال‌حاضر تعمیر یک میلیون و 400 هزار دستگاه پوز شرکت سپ در مجموعه «تندر نور» صورت می‌گیرد که این اولین جهش «تندر نور» محسوب می‌شود.

وی افزود: پس از دستیابی به این موفقیت، تلاش برای اخذ نمایندگی دستگاه‌های پوز، نمایندگی شرکت نیولند، واردات دستگاه‌های پوز و فروش دستگاه به شرکت‌های پرداخت الکترونیک در دستور کار قرار گرفت اما با توجه به چالش‌های مختلف از جمله افزایش نرخ ارز، تولید یک ضرورت احساس شد.

مدیرعامل «تندر نور» توضیح داد: بدین‌منظور با پشتیبانی شرکت «سپ» و بانک سامان، خرید و آماده‌سازی کارخانه در سال 1400 با تولید 400 دستگاه پوز شروع شد که خوشبختانه با بهینه‌سازی خط تولید، در کنار تامین نیاز شرکت «سپ»، مناقصه نیز موردتوجه قرار گرفت تا امکان ارائه خدمات به دیگر شرکت‌های صنعت پرداخت فراهم آید.

وی اظهار داشت: در حال‌حاضر شش شرکت‌ مطرح در صنعت پرداخت، مشتری «تندر نور» هستند. همچنین با اتکا به نیروی جوان و تلاش برای ارتقاء خدمات برمبنای علم، تکنولوژی و نوآوری، تولید دستگاه‌های کیوسک آغاز شد و مورداستقبال شرکت سپ و اصنافی مانند داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها قرار گرفت که این نشان از موفقیت مجموعه دارد.

«تندر نور»؛ دستیابی به جایگاه مطلوب توسعه دیجیتال کشور

در ادامه علی کاظمی، عضو هیئت مدیره «تندرنور» ضمن تبریک سی سالگی این شرکت گفت:‌ حدود 5 سال پیش به دعوت آقای ولی ضرابیه به مجموعه «تندر نور» پیوستم و ابتدا واردات دستگاه‌های پوز در دستور کار بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت تولید، اخذ مجوز برای تاسیس کارخانه «تندر نور» در شهرک فناوری پردیس انجام و تولید با ظرفیت خوبی آغاز شد تا اینکه این کارخانه به جایگاه ارزشمندی در تامین نیاز شرکت «سپ» و توسعه بازار داخلی رسید و امروز تقریبا یکی از مراکز تخصصی اصلی در تعمیرات و تولید است.

تولد سی سالگی تندر نور

عضو هیئت مدیره «تندر نور» خاطرنشان کرد: دستیابی به این موفقیت جزء با همراهی و پشتیبانی سهام‌داران، مدیران شرکت «سپ» و بانک سامان همچنین تلاش مستمر نیروی جوان و باانگیزه میسر نبود.
وی اظهار داشت: هویت «تندر نور» تامین نیازمندی‌های پرداخت الکترونیک برای گروه مالی سامان بود اما با تکیه بر دانش و نوآوری توانست کیوسک را در ردیف تولیدات قرار دهد و طراحی و ارائه محصولات دیگر را نیز در دستور کار دارد.

موفقیت «تندر نور»؛ ثمره استقامت در مواجه با چالش‌های تولید

در ادامه علیرضا معرفت، مدیرعامل بانک سامان ضمن تبریک سی‌امین سالگرد «تندر نور»‌ گفت: اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی کشور گام مؤثر «تندر نور‌» است و تولید به‌خصوص در حوزه دانش‌بنیان راز ماندگاری خواهد بود.

وی با قدردانی از مدیران «تندر نور» در راستای رونق اقتصاد کشور ادامه داد:‌ استقامت و پایداری در مواجه با چالش‌های تولید موجب شکوفایی این مجموعه بوده که قطعا نتایج مطلوبی در آینده فعالان این حوزه دارد.

تولد سی سالگی تندر نور

مدیرعامل بانک سامان خاطرنشان کرد: امروز شاهد جایگاه والای «تندر نور» در بانک سامان هستیم و با اطمینان‌خاطر و بدون نگرانی از تاخیر یا مشکل در ارائه خدمات و محصولات می‌توان درخواست‌ها را به این مجموعه سپرد.

وی اظهار داشت:‌ بی‌شک دستیابی به این موفقیت مرهون تلاش تیم تخصصی و کارکنان «تندر نور»‌ تحت‌مدیریت هوشمندانه مجموعه است و قطعا در آینده موفقیت‌های چشمگیری را در پی خواهدداشت.

تقدیر از مدیران و همکاران

در ادامه مراسم تولد سی سالگی تندنور، از مدیران ارشد بانک سامان، سپ و تندر نور و همچنین همکاران شرکت با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.

 

تولد سی سالگی تندر نور

بعد از تقدیر از مدیران و همکاران، از سعید مظفری، پیشکسوت گویندگی به پاس سال‌ها زحمت، تقدیر شد و در ادامه کیک سی سالگی شرکت تندرنور توسط هومن سپهری، مدیرعامل مجموعه بریده شد.

تولد سی سالگی تندر نور

تولد سی سالگی تندر نور

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.