مقایسه جامع PayPal، Wise و Payoneer: کدام بهترین است؟

سه سرویس پی پال، وایز و پایونیر جزو محبوبترین گزینهها هستند. پی پال یک برند معتبر بهحساب میآید؛ وایز برای تسهیل تراکنشهای خارجی ایجاد شده است و پایونیر هم برای مشتریان و فعالان کسبوکارهای دیجیتال انتخاب فوقالعادهای محسوب میشود؛ اما کدام یک بهترین است؟
در این مقاله قصد داریم با مقایسه Wise ،PayPal و Payoneer، به تفاوتهای آنها از نظر کارمزد تراکنش، نرخ تبدیل، زمان انتقال، تعداد ارزهای تحت پوشش و امکان خرید اعتباری بپردازیم. در انتها شما میتوانید برترین گزینه را انتخاب کنید یا حداقل مناسبترین سرویس برای نیازهایتان را بشناسید.
مقایسه PayPal ،Wise و payoneer؛ نگاهی به تفاوتها در ارائه خدمات
پی پال فعالیتش را از سال ۱۹۹۸ و با نام Confinity آغاز کرد. بهخاطر سابقه و اعتبار این کمپانی، احتمالاً نخستین گزینهای که برای انتقال بینالمللی پول به ذهن بسیاری میرسد، افتتاح حساب پی پال باشد.
پایونیر در سال ۲۰۰۵ تأسیس شد و یکی از ارائهدهندگان برتر خدمات مسترکارت و پرداخت اعتباری محسوب میشود. شرکتهای مشهوری مثل ایر بیانبی، گوگل و فایور از پلتفرم پایونیر استفاده میکنند. وایز نیز در سال ۲۰۱۱ توسط یکی از مدیران پیشین اسکایپ با هدف کاهش کارمزد تراکنش ارزی بنیانگذاری شد.
برای مقایسه حساب بینالمللی در این سه پلتفرم ابتدا باید به فاکتورهای مرتبط با تنوع خدمات توجه کنیم. در جدول زیر، تفاوتهای پیپال، وایز و پایونیز را فهرست کردهایم.
بهطور خلاصه، وایز و پی پال خدمات را به همه افراد بالای ۱۸ سال ارائه میدهند؛ اما حساب پایونیر برای کسانی افتتاح میشود که تراکنش بینالمللی رسمی را ثابت کنند. تعداد و تنوع ارزهای پشتیبانیشده در وایز از همه بیشتر و در پایونیر از همه کمتر است.
در وایز و پایونیر با قابلیت حساب بومی یا Local Account میتوان مثل فرد بومی یک منطقه ارزی، وجه دریافت کرد که موجب تسریع فرآیندهایی همچون نقدکردن درآمد از خارج میشود. ازطرفدیگر، پی پال و پایونیر با ارائه وام برای کسبوکارها در کنار پرداخت اعتباری، گام مهمی در تسهیل تجارت برداشتهاند.
کدام سرویس پرداخت بینالمللی بهترین است؟ مقایسه نحوه انجام تراکنش
هنگام مقایسه سرویسهای بینالمللی انتقال پول؛ قابلیتهای هر بستر در نحوه انجام تراکنش اهمیت بسیاری دارد؛ بههمینخاطر سرعت انتقال ارزهای مختلف حالا دیگر به یک مسابقه بین PayPal، Wise و Payoneer تبدیل شده است. در جدول زیر، فاکتورهای مرتبط به نحوه انتقال دارایی را مقایسه کردهایم.
وایز از نرخ متوسط بینبانکی استفاده میکند که بهادعای خودش نسبت به سایر روشهای محاسبه نرخ انتقال بسیار عادلانه است. پایونیر نیمدرصد بهازای تبدیل ارز دریافت میکند و نرخ انتقال در پی پال تا ۴ درصد میرسد. هر سه سرویس کارمزد تراکنش متغیری دارند که براساس نوع انتقال و کشور مقصد حساب میشود.
اکثر تراکنشهای وایز در همان لحظه یا حداکثر تا ۲۴ ساعت بعد انجام میشوند. انتقال مستقیم پول از حساب پایونیر به بانک ۱ تا ۲ روز کاری زمان میبرد و ترانسفر بین حسابهای پیپال نیز آنی است.
نکته جالب آنکه از نظر کاربران سایت TrustPilot، وایز با نمره ۴/۳ از ۵ بهترین پلتفرم انتقال ارز محسوب میشود. پایونیر و پی پال نیز بهترتیب با نمرههای ۳/۸ و ۱/۳ در رتبههای بعدی قرار میگیرند.
مزایا و معایب PayPal، Wise و Payoneer
مقایسه سرویس بینالمللی انتقال پول در این سه پلتفرم کار راحتی نیست. هنگام بررسی ویژگیهای مختلف میتوان فهمید که هر سرویس مزایا و معایب خاص خودش را دارد. این نقاط ضعف و قوت را در ادامه برای هرکدام مرور کردهایم.
مزایا و معایب وایز
وایز مجموعه متنوعی از ارزها را در کنار پرداخت اعتباری و نقدی پوشش میدهد. اعمال نرخ متوسط بازار باعث میشود تا به هیچگونه پرداخت اضافه یا حداقل موجودی در حساب نیازی نباشد. قابلیت استفاده از اکانتهای مختص مناطق خاص ارزی هم کارمزد دریافت وجه در کشور مورد نظر را کاهش میدهد.
یکی از معایب وایز برای کسبوکارها، عدم امکان دریافت وام یا تسهیلات سرمایه در گردش است. نکته منفی دیگر آنکه وایز نمیتواند برای انواع فروشگاههای فیزیکی یا مجازی بهعنوان یک درگاه پرداخت عمل کند.
مزایا و معایب پایونیر
برای افتتاح حساب در پایونیر نیازی به پرداخت مبلغ اولیه نیست. مجموعه متنوعی از سرویسهای پرداخت در دسترس کاربر قرار میگیرند و نرخ ثابت تراکنش در اکثر مواقع ارزان است. اولویت اصلی پایونیر، فروشندگان آنلاین و تطبیق با نیازهای آنها است؛ بههمینخاطر گزینههایی مثل تسهیلات نیز وجود دارند.
از معایب پایونیر میتوان به محدودیت تعداد ارزهای پشتیبانیشده در حساب اشاره کرد؛ همچنین براساس میزان فعالیت ممکن است نرخهای سالانه برای کاربر در نظر گرفته شوند.
مزایا و معایب پی پال
جامعه مخاطبان پرشمار و قدمت طولانی پی پال بدونشک مهمترین نکات مثبت این سرویس هستند. پی پال در بسیاری از کشورهای جهان شناختهشده است و امکان دریافت وجه بهصورت آنلاین از همهجای دنیا را میسر کرده است. پیپال کارت نقدی برای مخارج دارد و تسهیلات هم ارائه میدهد.
اغراق نیست اگر بگوییم پی پال نیز درست مثل هر برند جهانی دیگر، قیمتی گرانتر از رقبا دارد. نرخ تبدیل ارزها بالاست و کارمزدهای متغیری برای دریافت وجه تعیین میشوند.
کدام سرویس انتقال پول را انتخاب کنیم؟ هرکدام برای چه کسانی مناسب هستند؟
سیستم بانکی سنتی دیگر نمیتواند پاسخگوی سرعت مورد نیاز برای انتقال بینالمللی پول باشد. سرویسهایی مثل پی پال، وایز و پایونیر با قابلیتهای مختلف، انتقال وجه را تسهیل و تسریع کردهاند؛ اما انتخاب بهترین گزینه از بین آنها چندان آسان نیست و درحقیقت هرکدام برای مخاطب خاصی طراحی شدهاند.
رویکرد منطقی این است که هرکس باتوجهبه نیازهایش، سرویس مناسب را انتخاب کند. وایز بهخاطر نرخ و کارمزد اندک برای کسبوکارها و فریلنسرهای نیازمند پرداخت بینالمللی گزینه مناسبی خواهد بود. پایونیر نیز برای ایجاد یک درگاه پرداخت کاری در فروشگاههای آنلاین کاملاً کاربردی است.
پی پال هم برای کسانی که گاهوبیگاه بههر دلیل نیازمند تراکنش بینالمللی میشوند انتخاب قابل اعتمادی است. در این مقاله بهطور مفصل ویژگیهای این سه پلتفرم را بررسی کردیم و اکنون باید بتوانید نیازهایتان را با قابلیتهای هرکدام تطبیق بدهید.