یوسفی: با زور نمی‌توان بازار ارز را کنترل کرد

استاداقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی می گوید:« با نرخ سود بانکی که یک ابزار پولی است نمی توان مشکلات به هم پیچیده و سردرگم نظام تصمیم گیری اقتصاد ایران را حل کرد و از نظر علمی نیز این موضوع غلط است.»

عصر بانک؛محمدقلی یوسفی درباره تاثیر بسته سیاستی بانک مرکزی برای مهار بازار ارز اظهارداشت:« بی ثباتی که در زمینه بگیر و ببند در بازار ارز و صرافی ها انجام شد، شرایط و نااطمینانی را تشدید کرده و متاسفانه این نوع بگیر و ببندها نشان می دهد که نرخ های اعلام شد در بازار دستوری است .»

 

او افزود:« متاسفانه دولت قصد دارد با توسل به زور بحران را حل کند در حالی که این سیاست‌ها تنها مشکلات را به تعویق می‌اندازد. »

 

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد:« بسته هایی که از سوی بانک مرکزی نیز ارائه شده بی اساس است و مشخص نشده که قرار است بانکها این سودها را از کدام منبع پرداخت کنند و در نتیجه این موضوع باعث به تعویق انداختن بحران پولی و بانکی در کشور می‌شود و کسری بودجه را بالا می برد.»

او اضافه کرد:« به طور قطع این راهکارها مشکلات را عمیق تر خواهد کرد و باعث انباشتگی بحران خواهد شد. »

 

یوسفی تاکید کرد:«به نظر می رسد دولت سیاست هایش را به گروگان گذاشته و سیاست هایی را دنبال می کند که به هیچ عنوان ارتباطی با وضعیت اقتصادی ایران ندارند.»

 

/خبرآنلاین

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.