کارآفرینی که با سرطان جنگید
عصر بانک؛به گزارش خبرآنلاین، خلیل منگالجی مرد خوشحالی است؛ او به تازگی قرارداد حمایت سرمایه گذاری 1.8 میلیون دلاری را برای استارت آپ خود، به نام Fiix، امضا کرده و از سوی دیگر خبرهای خوبی برای سلامتی اش دریافت کرده است.
او در گفت و گوی خود با بیزینس اینسایدر گفت که تومور سرطانی اش که چندسالی است با آن مبارزه می کند رو به بهبود است.
زندگی این فرد نشان دهنده این جمله است که « اتفاق های خوب نیاز به انتخاب سخت، کار گروهی و بعضی وقت ها با تمام وجود مبارزه کردن» است.
یک ناراحتی که منجبر به راه اندازی استارت آپ شد
منگالجی یکی از سه موسس استارت آپ تورونتویی به اسم Fiix است. این یک نرم افزار مکانیک مجازی است که تنها از تماس در خانه برای انجام تعمیرات جزیی خودرو مانند تعویض لنت ترمز، تغییر لاستیک یا روغن استفاده می شود.
استارت آپ فیکس دو سال پیش توسط منگالجی و دو دوست او زین مانجی و آریف بهانجی تاسیس شد. این گروه پس از گرفتن مدرک کامپیوتر خود، آرزو داشتند نرم افزاری موفق که در جهان معروف می شود را راه اندازی کنند. آن ها چندین استارت آپ را تاکنون راه اندازی کردند اما هیچ کدام از آن ها موفق نبوده است.
اما در یک روز به یاد ماندنی، یکی از این سه نفر دچار مشکل شد و باید لاستیک چرخ خود را در برف تعویض می کرد. همه مغازه ها بسته بودند و مجبور شدند فردی مکانیکی را خواهش کنند که به کمک آن ها بیاید. زمانی که کار این مکانیک تمام شد این ایده به ذهن آن ها آمد که « این اتفاق خیلی بهتر از این بود که خودمان به مغازه بریم و لاستیک بخریم. می توانیم نرم افزاری که مکانیکی را برای انجام کار می فرستد راه اندازی کرد.»
این گونه شد که استارت آپ آن ها تاسیس شد. آن ها چندین مکانیکی را استخدام کردند که به خانه مردم در زمانی که به کمک مکانیکی نیاز دارند، بروند. بعد از یک هفته 80 نفر پول می دادند که از این نرم افزار استفاده کنند و بعد از یک ماه صدها نفر مشتری این نرم افزار شدند.
مشتری ها بعد از مدتی می پرسیدند که آیا مکانیک ها می توانند کار های بیشتری کنند؟ این گونه شد که استارت آپ فیکس به طور شبانه روزی راه اندازی شد. در حال حاضر فعلا در تورنتو کار می کند ولی با سرمایه گذاری 2 میلیون دلاری شرکتی به نام جاولین امیدوار هستند که بتوانند آن را به مناطق دیگر گسترش دهند.
منگالجی پس از فارغ التحصیلی اش از دانشگاه از شرکت هایی مانند فیس بوک و اوبر پیشنهاد کار گرفت و توانست از این طریق نرم افزارش را به آن ها معرفی کند. این شرکت ها بیشتر در عجب بودند که چگونه این فیکس درآمد بالایی دارد.
تشخیص سرطان
همه چیز برای فیکس داشت خوب پیش می رفت که منگالجی متوجه شد که سرطان دارد. به گفته خودش زمانی که فردی مشکلی دارد اگر روحی بتواند با آن کنار بیاید می تواند آن را حل کند.
در هفته های سخت شیمی درمانی او حتی نمی توانست از تخت بیرون آید یا غذا بخورد. اما بنیانگذاران دیگر، دوستان او به منگالجی کمک می کردند و کار های او را اجام می دادند. او پس از دوران سخت شیمی درمانی، وضعیتش بهبود پیدا کرد و مجدد به شرکتش بازگشت.
در حال حاضر نرم افزار منگالجی، فیکس رو به رشد و از سوی دیگر سلامتی او در حال بازگشت است.