رسانه آمریکایی:دولت آمریکا پرداخت های الکترونیکی بانکی به ایران داشته است

سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا بر خلاف ادعاهای قبلی رئیس جمهور این کشور از انتقال پول به حساب دولت ایران به طریق انتقال الکترونیکی خبر داد.

عصر بانک؛به گزارش مهر، سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا از انتقال پول به حساب دولت ایران به طریق انتقال الکترونیکی خبر داد.

 

بنا براین گزارش سخنگوی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام داشت در  14 ماه گذشته، واشنگتن دو بار از طریق سیستم بانکی به حساب دولت ایران پول واریز کرده است.

 

این اظهارات سخنگوی وزارت خزانه داری آمریکا در تضاد با اظهارات «باراک اوباما» رئیس جمهور این کشور است.

 

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر در پاسخ به سوالی در مورد پرداخت نقدی 400 میلیون دلار به ایران در جریان در ارتباط با پرونده قضایی عدم تحویل تسلیحات سفارش‌داده شده پیش از انقلاب اسلامی، گفته بود که هیچ راه دیگری برای پرداخت به تهران وجود نداشته است.

 

بنا بر این گزارش پرداخت اول در جولای سال 2015 یعنی همان ماهی که دستیابی به توافق هسته‌ای اعلام شد و هنوز توافق اجرایی نشده بود، دولت اوباما حدود 848 هزار دلار بابت تسویه حساب در مورد پرونده قضایی مربوط به فسیل‌ها و نقشه‌های معماری باستانی که اکنون در تهران نگهداری می‌شوند، به ایران پرداخت کرده است.

 

پرداخت دوم هم بعدا در ماه آوریل سال 2016 صورت گرفته است که ایالات متحده حدود 9 میلیون دلار از طریق سیستم بانکی و بابت خرید 32 تن آب سنگین از ایران، به تهران پرداخت کرده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.