بازدید مدیرعامل موسسه اعتباری ثامن از شرکت ثامن ارتباط عصر

مدیرعامل موسسه اعتباری ثامن به همراه مشاورین از شرکت ثامن ارتباط عصر بازدید و در جمع کارکنان و مدیران ارشد آن حضور به هم رسانید.

عصر بانک؛دکتر پورزرندی مدیرعامل موسسه اعتباری ثامن طی این بازدید و ضمن برگزاری جلسه‌ای با قدردانی از مدیران و کارکنان شرکت ثامن ارتباط عصر، سطح توانمندی شرکت را در تحقق اهداف آینده موسسه قابل قبول دانست و بر آمادگی کامل شرکت جهت ورود به شبکه بانکی کشور تأکید نمود.

 

ایشان با تأکید بر نقش و اهمیت بانکداری الکترونیکی و مجموع خدمات آن، عنوان داشت: می‌بایست کلیه نیازهای زیرساختی موردنیاز شعب، شبکه‌های ارتباطی، مراکز داده و زیرساخت­های امنیتی مورد نیاز فراهم باشد. زیرا که امروزه در دنیای رقابت تأثیر دو مقوله نیروی انسانی متخصص و زیرساخت‌های بانکداری نوین مهم‌ترین فاکتورهای موفقیت هستند.

 

در این بازدید 4 ساعته مهندس فرخ مدیرعامل شرکت ثامن ارتباط عصر و مدیران ارشد این شرکت گزارش کلی از روند فعالیت­ های شرکت ازجمله راه­ اندازی سیستم جامع بانکی در موسسه، سامانه ­های خدمات نوین بانکی، سامانه­ های موردنیاز ستاد موسسه و سامانه جامع مدیریت منابع سازمانی(ERP) ارائه نمودند.

 

گفتنی است دکتر پورزرندی از مرکز داده جدید ثامن "احداث شده در ساختمان شرکت ثامن ارتباط عصر" و مرکز عملیات امنیت(SOC) و بخش های تجهیز شبکه و زیر ساخت، امنیت، خدمات نوین بانکداری الکترونیک، تجهیز شعب، سیستم های ستادی ERP، نرم افزارهای بانکی، بخش مالی، اداری و بازرگانی بازدید نمودند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.