تاکنون از بانک، حقوقی برداشت نکردهام
عصر بانک؛به گزارش ایسنا، در متن منتشر شده علی صدقی مدیرعامل بانک رفاه کارگران آمده است: چندی است که خاطر مردم کشورمان با اطلاع از فیش حقوقی برخی مسئولان ناراحت و آزرده شده است چرا که معقتدیم دستاندازی به بیتالمال به هر شکل و نحوی مذموم است.
در این متن آمده: متاسفانه برخی رسانهها و جریانات سیاسی با موجسواری، از این موضوع سوءاستفاده کرده و با قلمداد کردن صورتحساب چندین ماهه به جای فیش حقوقی، اخباری جعلی و کذب درخصوص برخی مدیران عالی بانک رفاه منتشر ساختند و برخی رسانههای جمعی نیز با انعکاس آن، خواسته و ناخواسته آب به آسیاب شایعهپراکنان ریختند؛ حال آن که این ادعا کاملاً بیاساس است و سودجویان بهدنبال ضربهزدن به نام و برند بانک رفاه هستند.
در بخش دیگری از این متن آمده است: بانک رفاه با اعلام آمادگی کامل به منظور شفافسازی و تنویر افکار عمومی، از رسانههای جمعی درخواست دارد هیاتی متشکل از خبرنگاران کلیه رسانهها تشکیل شود تا این هیات با دقت تمام اسناد رسمی و واقعی این بانک را بررسی کنند. همچنان که این بانک کلیه مدارک مربوطه را به مراجع و مقامات ذیصلاح ارایه کرده و قطعاً رأی قطعی آن مراجع، به سمع و نظر عموم مردم شریف ایران خواهد رسید.
صدقی در ادامه تاکید کرده: بیتردید اخلاق رسانهای نقطه تلاقی علم اخلاق و فعالیت رسانهها یا ابزارهای ارتباط جمعی است و با ارزشها و هنجارها سرو کار دارد. ارزشها و هنجارهایی که از درون فرهنگ جامعه و در جامعه اسلامی از درون فرهنگ اسلامی سر بر میآورد. در کشور ما اخلاق رسانهای اگر چه تابع اصول و قواعدی کلی و جهان شمول است، اما به دلیل ریشه گرفتن آن از مجموعه ارزشهای جامعه، میتواند فرهنگ اصیل اسلامی ما نیز باشد.
در بخش دیگری از این متن آمده: از جمله اصول اخلاقی که دین مبین اسلام در حوزه خبر بر آن تاکید میکند، مسئولیت اجتماعی روزنامهنگار و شجاعت در نقل حقایق، تاکید بر صداقت و عینیت خبر و احتراز از تحریف اخبار، توجه به اعتبار روایی منبع خبر، حفظ حرمت و حریم فرد و جامعه و در عین حال انتقاد سالم و عمل به وظیفه امانتداری در خبر است. البته در این بین رسانهها در کنار وظایف اثباتی، وظایف سلبی دیگری را هم از جمله دوری از دروغ و تحریف حقایق، جلوگیری از ترویج باطل به هر شکل، پرهیز از تعرض به آبروی مسلمانان، دوری از اشاعه و پخش شایعات نیز بر عهده دارند.