بانکها در خدمت تولید نبودند/نظام بانکی باید اصلاح شود
عصر بانک؛علی دیواندری امروز در افتتاحیه پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت اظهار داشت: برگزاری این همایش با لغو تحریمها،کم شدن محدودیتهای اقتصادی و بانکی کشور و آغاز فعالیت مجدد بینالمللی نظام بانکی کشور همزمان شده است.
وی افزود: محور اصلی پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پراخت در مورد فرصتهای نظام بانکی در پساتحریم است تا بتوانیم راهی پیدا کنیم و از این شرایط جدید بهترین استفاده را ببریم.
دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با بیان اینکه تحریمها و شرایط سخت سالهای گذشته کارکرد نظام بانکی در زمینه خدمت به تولید و اقتصاد ملی را محدود کرده بود گفت: امیدواریم در شرایط جدید بتوانیم به شایستگی نقش موثر خود را پیدا و ایفا کنیم.
دیواندری نظام بانکی را موتور محرک اقتصادی و توسعه عنوان و بیان کرد: اولین اصلاحات نظام بانکی این است که این بخش بتواند جاده توسعه را هموار کند.
وی با اشاره به پیشرفتهای حوزه IT اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم در نظام بانکی حوزه IT است البته این بخش از اول انقلاب تحت تحریم بود و پیشرفتهایی که امروز شاهد آن هستیم حاصل تلاش تمامی افرادی است که خواستند کشور رو به جلو حرکت کند.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی ادامه داد: پیشرفتهای IT کافی نیست و با اولویتها و آرمانها فاصله دارد و باید بتوان با کمک این بخش نظام بانکی پویایی داشته باشیم.
دیواندری اظهار امیدواری کرد که پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت همانند دورههای گذشته اثرات مثبتی برای نظام بانکی داشته باشد.
وی برداشتن تحریمها را نقطهای خاص برای نظام بانکی عنوان کرد و گفت: امیدواریم این بخش بتواند سهم خود را ایفا کند.
دیواندری جشنواره مرحوم نوربخش و سخن تازه را از محورهای پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، گفت: بانکهای برتر در حوزه نوآوری و IT در روز دوم همایش اعلام خواهند شد.
لازم به ذکر است، این همایش با حضور علی طیبنیا وزیر اقتصاد، ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران بانکی در حال برگزاری است؛ همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاهی در خصوص ارائه خدمات بانکداری الکترونیک و IT برپا است.
/تسنیم