پس از طرح این موضوع،  جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی گفت: هنوز تصمیمی برای افزایش هزینه سرویس پیامکی بانک‌ها گرفته نشده است اما با توجه به تشدید هزینه‌های مخابرات احتمال اینکه در آینده نزدیک این نرخ افزایش یابد، وجود دارد. طی بررسی‌های صورت گرفته در سال گذشته، به طور متوسط هزینه مخابراتی هر کارت حساب بانکی معادل ۴۰ تا ۴۸ هزار تومان می‌شود. ممکن است فردی در طول سال یک پیامک بانکی و فرد دیگری در شبانه روز چند پیامک دریافت کند. در جلسات سال گذشته مطرح شد که هزینه سرویس پیامکی به ۱۵ هزار تومان افزایش پیدا کند که برخی بانک‌ها از جمله بانک شهر این افزایش را انجام داده و علت آن را هزینه‌های مخابراتی در این زمینه اعلام کردند.

طبق گفته جمشیدی، بانک شهر با تصمیم درون سازمانی این هزینه را به ۳۰ هزار تومان افزایش داده است.

علاوه براین، موضوع افزایش هزینه سرویس پیامکی در بانک‌های دولتی نیز از علیرضا قیطاسی – دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی – پیگیری شد.

وی بیان کرد که هزینه سرویس پیامکی بانک‌های دولتی همچنان همان حداکثر ۱۵ هزار تومان است که در دو مقطع با اعلام به مشتری از حساب آن برداشت می‌شود.

قیطاسی افزود: بانک‌های دولتی براساس تعرفه و موافقتی که از سال گذشته درباره افزایش نرخ سرویس پیامکی  از ۱۰ به ۱۵ هزار تومان صورت گرفته است، تاکنون نیز مبتنی بر این نرخ عمل می‌کنند و این تعرفه همچنان به قوت خود باقی است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی در ادامه تاکید کرد: هیچ صحبتی مبنی بر افزایش هزینه سرویس پیامک در بانک‌های دولتی مطرح نشده است.

وی در پایان سخنانش مطرح کرد که اکثر بانک‌های دولتی ‌کمتر از ۱۵ هزار تومان از مشتریان برای سرویس پیامک دریافت می‌کنند و در این زمینه برخی از بانک‌ها هستند که معادل ۱۱ یا ۱۲ و برخی دیگر نیز ۱۵ هزار تومان از حساب مشتریان برداشت می‌کنند که میزان برداشت بسته به میزان و نوع تراکنش متغیر است.

/ ایسنا