ششمین هفته قرعه‌کشی جشنواره شانس انفجاری سپهر برگزار شد

پرداخت الکترونیک سپهر به پاس همراهی مشتریان خود ششمین هفته از جشنواره جوایز «شانس انفجاری» را روز شنبه پانزدهم شهریور ماه ۱۴۰۴برگزار کرد.

سپهر در این دوره از جشنواره جوایز که ویژه پذیرندگان است هر هفته ۷ جایزه ۲۵ میلیون تومانی به دارندگان کارتخوان‌های این شرکت تقدیم می‌کند. این جشنواره نمادی از تعهد سپهر به همراهی با مشتریان و پاسخی به اعتماد ارزشمند آنهاست.

برندگان خوش‌شانس ششمین هفته قرعه‌کشی سپهر، علیرضا بیگ محمدلو از زنجان، حمید صفرزائی از سیستان و بلوچستان، جمال درون از بوشهر، مهدی یونس‌پور از گیلان و فرهاد علی‌محمدی از زنجان، ستاره خلیفه از بوشهر و اعظم تقی‌لو از قم هستند.

تا کنون پنج هفته از قرعه‌کشی جشنواره شانس انفجاری برگزار شده و هر هفته مراسم قرعه‌کشی جشنواره شانس انفجاری با حضور مدیران ارشد بصورت زنده در صفحه اینستاگرام این شرکت sepehr.pay@ پخش می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.