آیا پاستیل مفصل ساز است؟

اگر شنیده اید که پاستیل مفصل ساز است به گفته متخصصین تغذیه بنا به دلایل مختلفی که در ادامه‌ی این مقاله خواهید خواند این یک باور غلط است.

عصر بانک؛متخصص تغذیه گفت: ژلاتین موجود در پاستیل و ژله برگرفته از جوشاندهٔ استخوان گاو و ماهی است. 

 

وی بیان کرد: اینکه پاستیل خوراکی مفصل ساز است باور کاملا نادرستی است زیرا ژلاتین موجود در پاستیل از نوع بد‌ترین پروتئین هاست که حتی موجب اعتیاد در بدن فرد می‌شود. 

 

محمد آذرفر تاکید کرد: فرد بعد از خوردن پاستیل احساس سیری کاذب می‌کند و باعث می‌شود گرسنگی بعد از خوردن پاستیل بیشتر شود و این باعث چاقی در فرد می‌شود. 

 

وی در پایان گفت: 100 گرم پاستیل به اندازهٔ یک وعده غذایی در فرد بالغ است و بیشتر از 40 تا 50 گرم آن در روز توصیه نمی‌شود.

 

/عصر خبر

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.