چند درصد عملیات ارزی در دوره تحریم از سوی بانک پاسارگاد انجام شد؟

بانک‌پاسارگاد، با رعایت اصول و استانداردها، فعالیت خود را با استفاده از سوئیفت برنامه‌ریزی کرده و سوئیفت بانک‌پاسارگاد هرگز قطع نشده‌است.

عصر بانک؛به گزارش روابط‌عمومی بانک‌پاسارگاد، مصطفی بهشتی‌روی، عضو هیات‌مدیره و ناظر بر امور ارزی بانک‌پاسارگاد با اعلام این مطلب، در خصوص فعالیت‌های ارزی بانک پاسارگاد در دوران تحریم گفت: بانک پاسارگاد در سال‌های 90 و 91 بالاترین حجم فعالیت‌های واردات کشور را به‌صورت متمرکز انجام داده و مزیت‌های رقابتی بالایی را از جهت کنترل داخلی، قیمت تمام‌شده و کیفیت مطلوب خدمات به‌وجود آورده‌است و در آن دوران، به تنهایی 20 درصد از عملیات بانکی کشور را در این حوزه به انجام رسانده‌است. بهشتی‌‌روی افزود: برای آنکه شعبه‌های بانک‌پاسارگاد بتوانند به نحو مطلوب خدمت‌رسانی کنند، دستور‌العمل‌های جامع و کاملی برای پاسخ دادن به نیاز‌های مشتریان در شعبه‌ها فراهم کرده‌ایم و همچنین ارائه خدمات غیربازرگانی ارزی، در کلیه شعبه‌ها انجام می‌شود. وی به دلایل موفقیت بانک‌پاسارگاد در حوزه فعالیت‌های ارزی اشاره کرد و افزود: صدور LCهایی با بالاترین استانداردهای بین‌المللی براساس مقررات UCP و سوئیفت و نیز وجود وجه کافی در حساب‌های بانکی در نزد بانک‌های کارگزاری، از مهم‌ترین دلایل عملکرد خوب بانک‌پاسارگاد در حوزه فعالیت‌های ارزی است.

 

همواره بلافاصله پس از ارائه اسناد اعتباری، وجه اسناد پرداخت شده‌است و در این سال‌ها، فراوان با ذی‌نفعانی مواجه شده‌ایم که از واردکننده‌های ایرانی، LC بانک‌پاسارگاد را درخواست می‌کردند و همچنین خود بانک‌ها و کارگزاران نیز تمایل داشته‌اند که LC بانک‌پاسارگاد را دریافت کنند، چراکه LCها به حرفه‌ای‌ترین شکل خود صادر می‌شوند. وی خاطرنشان کرد: سرمایه‌های ‌‌انسانی بانک در این حوزه، دوره‌ آموزشی نظری و عملی خاصی را در داخل و خارج از ایران گذرانده‌اند؛ بنابراین ال‌سی‌هایی که یک بانک خارجی از بانک پاسارگاد دریافت می‌کند، بسیار واضح و روشن است. عضو هیات‌مدیره بانک‌پاسارگاد در خصوص اقدامات این بانک در دوران بعد از تحریم، ادامه داد: از ابتدای سال 1394 اقدامات مثبتی در کمیته امور بین‌الملل بانک‌پاسارگاد، برای ورود به شرایط بعد از تحریم صورت پذیرفته‌است و ما ارتباطات خود را با بانک‌های مطرح و بزرگ دنیا گسترش داده‌ایم و با فرارسیدن روز اجرای برجام، بلافاصله روابط کارگزاری ما با حدود 20 بانک انجام گرفت و همچنان در حال توسعه است.

 

مصطفی بهشتی‌روی، عضو هیات‌مدیره و ناظر بر امور ارزی بانک پاسارگاد همچنین افزود: در استراتژی‌های کلان بانک پاسارگاد که یکی از آنها قرار گرفتن در بین 500 شرکت برتر جهان است، فعالیت‌های جهانی بانک تعریف شده و برای آن پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام شده‌است. امیدوار هستیم بتوانیم با برداشته شدن تحریم‌ها، شبکه بانکی خارجی خود را گسترش دهیم. بانک پاسارگاد جذب سرمایه و اندوخته‌های سرگردان و به‌کارگیری آن در تامین مالی بخش‌های مختلف اقتصادی و فعالیت و مشارکت در رشد و شکوفایی اقتصادی کشور را از اهداف خود اعلام کرده است.

 

 

/دنیای اقتصاد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.